24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBüyükçekmece 1Coastal City 169 binden yabancı yatırımcının odağı!

Büyükçekmece 1Coastal City 169 binden yabancı yatırımcının odağı!

“Coastal City fiyatları”

1Coastal City fiyatlarına gelince… Özyurtlar İnşaat 1Coastal City’de 1+1 dairelerin fiyatları 169 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 299 bin TL’den başlıyor.

“Coastal City Teslim Tarihi”

24 ayda teslim edilmesi planlanan 1Coastal City’de her detay en ince ayrıntısına kadar hesaplandı. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir de depo verilecek.

“Coastal City sosyal donatılar”

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City sosyal donatıları kapsamında kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, jakuziler, çocuk kulübü, sauna, vitamin bar, sinema odaları, spor salonu, Türk hamamı, özel tuz odası ve sauna gibi seçenekler bulunuyor.

1Coastal City Nerede?

Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçen 1Coastal City, sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

"Türkiye’ye büyük talep var"

Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasından sonra Körfez ülkelerinden ve Türki Cumhuriyetler’den  Türkiye’ye büyük talep olduğunu söyleyen Tamer Özyurt, “Türkiye, Arap yatırımcıların ev almak istediği ülkelerin başında geliyor. Bu talep doğrultusunda hem Türkiye’nin sunduğu yatırım fırsatlarını hem de yeni projemiz 1CoastalCity’i uluslararası yatırımcılara anlatalım istedik. Bu nedenle 1CoastalCity’nin lansmanını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’deki fuarlarda yapacağız” diye konuştu.

1Coastal City iletişim

444 40 27

www.1coastalcity.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI