22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBumerang Kartal projesi

Bumerang Kartal projesi

Özkartallar tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal projesiyle uygun şartlarda konut imkanları sunuluyor.

Özkartallar tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal projesiyle uygun şartlarda konut imkanları sunuluyor.

Bumerang Kartal Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, 40 kattan oluşan Bumerang Kartal projesinde inşaatın 24. kata geldiğini söyledi.

Eğilmez, E-5 Anadolu Adliyesi’nin tam karşısında yapılan inşaatın artık her yönden görülebilecek seviyeye geldiğini dile getirdi.

Bumerang Kartal projesinde konutlar boyutları

Projenin 1+1, 2+1, 3+1 ve home ofislerden oluştuğunu anlatan Eğilmez, “Metrekare fiyatlarımız 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişmektedir. KDV oranımız yüzde 1’dir. Projedeki evlerin yüzde 10’u satıldı.” diye konuştu.

Eğilmez, bir önceki projelerinin Ofisim İstanbul İş Merkezi olduğunu hatırlatarak, “Ondan önceki projemiz ise Oval Bahçedir. Sosyal donatı alanları ve kalitesiyle adından söz ettiren projelerdir. Yatırım amaçlı alanlara iyi bir kazanç sağlamıştır. Özkartallar aynı zamanda belediye alt yapı hizmetleri ve geri dönüşüm projeleriyle birçok alanda yurt içi ve yurt dışı olarak adından söz ettirmektedir.” şeklinde konuştu.

Yeni hedefleri hakkında da bilgi veren Eğilmez, “İnşaata ağırlık vermek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Kentsel dönüşüm projeleri üzerine çalışmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Bumerang Kartal projesi

Bumerang Kartal projesi E-5 kara yolu ve metroya 1 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Bumerang Kartal, modern mimarisi ve cephe tasarımıyla, konforlu, estetik, yüksek standartlarda, en ileri teknoloji uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Toplam kapalı inşaat alanı 57 bin 100 metrekare olan proje, tek blok halinde, 190 daire ve 14 mağazadan oluşuyor. Projede ayrıca, 2 yüzme havuzu, tenis kortu, 2’şer Türk hamamı, masaj ve buhar odası, fitness bulunuyor.

Bumerang Kartal projesi nerede

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI