23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerBulvar İstanbul'un ticari alanlarının satışı 38 milyon hasılatla gerçekleşti

Bulvar İstanbul’un ticari alanlarının satışı 38 milyon hasılatla gerçekleşti

Bulvar İstanbul Satış Ofisi’in yanın kurulan dev çadırda Eli Aseo’nun sunumuyla gerçekleşen  açık arttırmaya ilgi oldukça yoğundu .

29 Kasım Pazar günü düzenlenen açık artırmada, doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78 metrekare ile 489 metrekare arasında 24 adet mağaza, 1394 metrekare market, 1 adet cafe ve kreş açık arttırmaya sunuldu.

Market ve kreş satıldı

Market ve kreş satışı gerçeklerştiği açık arttırmada 38 milyon TL hasılat elde edildi.
Yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları 10 bin TL ortalama metrekare fiyatıyla  alıcı buldu.
 
Ticari alanlar, yüksek kira gelirlerinin yanı sıra kısa zamanda değer artışı sağlama potansiyeli ile yatırımcıların gözdesi oldu.


 
Teslimler 2016 Haziran ve Aralık aylarında gerçekleşecek

Bulvar İstanbul Cadde’de satışa sunulan F1 ve F2 blokların altında yer alan cadde dükkanları, kreş ve cafe’nin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansın altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olarak belirlendi.
 
Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, 9 ihtisas hastanesinin ve 3000’in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve cadde üzerinde başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projelerinin yer aldığı çok avantajlı bir konumda bulunuyor.  

 
 
 
 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI