16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar 312 Ankara Konut Projeleri

Bulvar 312 Ankara Konut Projeleri

Bulvar 312 Ankara Konut Projeleri Ankara için yeni bir yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Bulvar 312 Ankara konut projeleri  Etimesgut Eryaman mevkii üzerinde inşa ediliyor. Proje, bir Üçel İnşaat tasarımı olarak Ankara’nın yükselen değeri Etimesgut’ta hayata geçirilecek.

Bulvar 312 Konutları için Kat Planı, Teslimat Tarihi ve Sosyal Alanlar

9 bin 638 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen yapı Eryaman Mevkii Şehit Osman Avcı Mahallesi’nde yer alacak. 15 katlı 2 blok ve alışveriş caddesi olarak planlanan projenin detayları şu şekilde:

  • 23 ticari alandan oluşan, geniş bir alışveriş caddesi
  • 95 metrekarelik 2+1 daire
  • 130 metrekarelik 3+1 daire
  • 180 metrekarelik 4+1 daire

Proje toplamda 108 adet daireden oluşuyor. 2019 yılının Aralık ayından itibaren konut teslimatının gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar 312 Ankara Konut Projeleri için henüz örnek daire mevcut değil.

Üçel İnşaat’ın üstlendiği konut projesi planında yer alan sosyal alanlar göze çarpan ilk ayrıntılar arasında bulunuyor. Sağlık bir yaşam için planlanmış bir fitness salonu, hoş bir dekorla tasarlanan sauna, çocuklar için güvenli oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark ve güvenliğiniz için 7/24 kameralı güvenlik. Kafe ve restoranlar da bu eşsiz tabloya dahil

 

Bulvar 312 için Ödeme Planı ve Projenin Konumu

Bulvar 312 ile yaşamınıza yeni bir sayfa açmak için kişiye özel ödeme planları, ödeme kolaylıkları sizinle! Bulvar 312 için belirlenen fiyat listesi

  • 4+1 daire 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla
  • 3+1 daire 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla
  • 2+1 daire 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla.

Listede yer alan her seçenek için konut kredisi seçeneği mevcut. Bulvar 312 Ankara konut projeleriyle ilgili henüz teslimat gerçekleşmediğinden kullanıcı yorumları mevcut değil.

Bulvar 312 nerede?

Bulvar 312 Ankara’nın Etimesgut ilçesi Eryaman mevkinde Şehit Osman Avcı Mahallesi içerisinde tasarlanmış bir proje olarak inşa ediliyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI