27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleri"Bu projede çocuklar güvenle servisi bekleyip, parkta oynayacak"

“Bu projede çocuklar güvenle servisi bekleyip, parkta oynayacak”

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, yeni projeleri 216 Koru Plus'ta, daha önceki projelerde olmayan çocuklar için servis bekleme odası ve kapalı çocuk parkı gibi avantajlar sunduklarını söyledi.

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, yeni projeleri 216 Koru Plus’ta, daha önceki projelerde olmayan çocuklar için servis bekleme odası ve kapalı çocuk parkı gibi avantajlar sunduklarını söyledi.

216 Yapı’nın Çekmeköy Taşdelen’deki yeni projesi 216 Koru Plus’ın, Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla lansman satışları başladı.

“Kapalı oyun parkı, servis bekleme odası…”

Dündar, lansmandan sonra Emlakdream.com’a yaptığı açıklamada, Çekmeköy’de 5’inci projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Genelde ihtiyaca göre projeler ürettiklerini anlatan Dündar, “Daha önceki projelerde bulunan kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna gibi tüm detaylar bunda da var. Ayrıca, çocuklar için servis bekleme odası da bulunuyor. Tüm projelerde açık çocuk parkı var ancak kapalı yok. Bu projede ilave olarak 200 metreye yakın kapalı oyun alanı var.” dedi.

“Ormana komşu, aileye uygun bir proje”

Dündar, projenin 3 blokta 14 katlı 250 daireden oluştuğu bilgisini vererek, “Ormana komşu bir proje. 50-100 metre mesafediyiz ormana. Projenin geneli 2+1 ve 3+1’den oluşuyor. Aileye uygun bir proje. Lansman döneminde çok ekonomik fiyatlarla çıkış yapıyoruz. 20 dairelik çok ekonomik fiyatlar var. 2+1 daireyi 295 bin, 3+1’de de 385 bin liralık fiyatlarla satışa çıkıyoruz. Lansmana özel 20 daireyle sınırlı bir satış kampanyası bu.” diye konuştu.  

“Çeşitli kampanyalarımız var”

Birinci etabın 24, ikinci etabın ise 36 ay sonra teslim edileceğini dile getiren Dündar, “Projede krediyle ödeme, şirket içi taksitlendirme, ara ödeme, geri kalanı teslimde öde gibi kampanyalarımız var. Lokasyonu çok iyi. Şile yolu, Çekmeköy metrosu var. Metroya araçla bir iki dakikaya ulaşabilecekler. Önümüzdeki yıl 150 dairelik bir projemiz daha olacak.” şeklinde konuştu.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI