19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerBu Bölgeye Yatırım Yapan Kazanıyor!

Bu Bölgeye Yatırım Yapan Kazanıyor!

Arsa fiyatlarının yükselmesiyle adından söz ettiren İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde arsa fiyatları hızla yükseliyor. Uzmanlara göre son 1 sene içinde bölgede bulunan satılık arsaların fiyatları yüzde 50 oranında artış gösterdi.

Bölge yüksek gelir getirdiği ve yatırımcısına çok fazla prim yaptırdığı için İstanbul'daki yabancı yatırımcılar ya da İstanbul'da yatırım hayali olan yatırımcılar Arnavutköy ilçesini yakın markaj altına aldı.

İstanbul'un en büyük gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Arnavutköy ilçesi aynı zamanda yeni bir ilçe. İstanbul'un kısa sürede dördüncü büyük ilçesi konumuna gelen Arnavutköy'de yabancı yatırımcı da yerli yatırımcı da arsa arıyor.

Tükenebilir bir kaynak olan ve İstanbul'da oldukça kıymetli olan arsa bulma konusunda Arnavutköy şu an için iyi bir rezerv durumunda.

Arnavutköy, yüksek prim garantisiyle yapılan yatırımın karşılığını vermeyi hedefliyor. Büyüklüğü ne olursa olsun, ister büyük ister küçük bir yatırımın bile size kazanç getireceği uzmanlarca belirtiliyor.

Arnavutköy'de yabancı yatırımcı arsa arıyor. Arsa bakımından kıymetli olan bölgede yabancı yatırımcılar arsa arayışına girdi bile.
 
En çok hangi milletten yatırım yapılıyor?
 
İstanbul'un bu yeni gelişen semtine yatırım yapan yatırımcıların milletleri özellikle Suudi Arabistan, Lübnan, Kuveyt ve Katar olduğu biliniyor.
 
Arnavutköy neden değerleniyor?
 

Arnavutköy bir tarafından Eyüp'e bir tarafından Başakşehir ve Esenyurt'a batısından ise Çatalca'ya komşu bir ilçe. İstanbul'un en hızlı değerlenen bölgelerinden biri olan Arnavutköy'de 3. havalimanına olan yakınlığı neticesinde 2016 yılından sonra daha da değerlenecek olması muhtemel.
 
Bade Yılmaz/ Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI