23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBizimtepe Aydos Projesi Fiyatlar ve Ödeme Planı

Bizimtepe Aydos Projesi Fiyatlar ve Ödeme Planı

Halk GYO ve Vakıf GYO iş ortaklığı tarafından, Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi’nde yaklaşık 95 bin metrekare arsa üzerinde yapımı devam eden Bizimtepe Aydos projesi her biri 13 katlı toplam 17 bloktan oluşuyor.


 
Projede; büyüklükleri 88 M2 ile 191 M2 kare arasında değişen ve 2+1’den 4+1’e kadar seçenekleri olan 1037 daire bulunuyor.


 
Konut teslimlerinin mayıs 2018’de yapılmasının öngörüldüğü projenin yüzde 85’i yeşil alanlara ayrıldı.
 

Bizimtepe Aydos’ta satışı devam eden konutlarda fiyatlar kasım 2016 tarihi itibarıyla şöyle:


 
Peşin alımlarda ya da tamamı peşin banka kredili ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin alım indirimi yapılıyor. Vadeli alımı tercih edenler için; % 20 peşin verdikten sonra tercih etmeniz halinde kredi ödemelerine 2 sene sonra başlayabiliyorsunuz ancak bu durumda brüt liste fiyatları üzerinden Halkbank veya Vakıfbank’tan 120 vade ile kullanılacak kredi için aylık % 0.95 faiz oranıyla taksitlendirme yapılıyor.


 
Projenin sosyal donatıları arasında; yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu ve oyun parkı, açık ve kapalı otopark, sauna, hamam, fitness salonu, tenis kortu, 7/24 kamera destekli güvenlik, kafe ve restoran bulunuyor.


 
Bizimtepe Aydos Nerede

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI