27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBizimtepe Aydos, aileler için geliştirilen bir proje..

Bizimtepe Aydos, aileler için geliştirilen bir proje..

Vakıf GYO ve Halk GYO işbirliğiyle İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de 95 dönümlük arazide hayata geçirilecek olan Bizimtepe Aydos projesinin çok farklı bir özelliği var… Projenin neredeyse yüzde 90'ı yeşil alan olarak ayrılmış…

Bizimtepe Aydos projesi, her biri 13 katlı 17 bloktan oluşuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konseptlerinden oluşan 1.037 adet daire bulunuyor.

Bizimtepe Aydos sosyal alanlar
Projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer almaktadır. Ayrıca ailenin en önemli bireyleri, çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunmaktadır. Site içerisinde yaşayacakların ihtiyaçlarına cevap verilmesi için geliştirilmiş alanlar mevcut. Alışveriş alanları, restoran cafeler gibi sitenin girişindeki çarşı alanında konumlandırılmış üniteler bulunacak.

Bizimtepe Aydos fiyatlar ve teslim tarihi
Teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı Bizimtepe Aydos'ta, ulaşılabilir olması için gerekli fiyat ve alternatifli ödeme imkânlarına da sahip. 2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 573 bin TLve 4+1 daireler ise 888 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bizimtepe Aydos ödeme koşulları
Bizimtepe Aydos’da, yüzde 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabilecekler.

Farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise yüzde15 indirim uygulanıyor. Halkbank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın % 1,09 oran ile kredi kullandırıyor.

DETAYLI BİLGİ ve GÖRSELLER İÇİN TIKLAYINIZ..

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI