20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaManşetBizim Mahalle'nin 2. etabında imzalar atıldı

Bizim Mahalle’nin 2. etabında imzalar atıldı

Bizim Mahalle projesinin ikinci etabının ihalesini kazanan Dağ Mühendislik ile Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Emlak Konut GYO’nun Küçükçekmece’deki 1 milyon metrekarelik Bizim Mahalle projesinin 118 bin metrekarelik kısmı üzerinde hayata geçirilecek olan 2. etabının ihalesini arsa satışı karşılığı 2 milyar TL ciro ve 551 milyon Liralık Emlak Konut payı taahhüdü ile Dağ Mühendislik firması kazanmıştı. Emlak Konut GYO ile Dağ Mühendislik arasında karşılıklı atılan imzalarla birlikte ihale de resmileşmiş oldu. İmza törenine Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim ile Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ katıldı.

İmzalar atıldıktan sonra bir açıklama yapan Ertan Yetim; Türkiye ekonomisinin düzenli büyüme ivmesi yakaladığını belirterek kurum olarak 2017 hedeflerini açıklarken bu yıl için 10 milyar TL’lik ihale yapılacağını belirttklerini ve bugüne kadar gerçekleştirdikleri 9 dev ihale ile yaklaşık 13.2 milyar TL’lik değere ulaştıklarını açıkladı. İmzaların her 2 tarafa da hayırlı olmasını temenni eden Yetim; “İnanıyorum ki hem İstanbul’umuza hem de sektöre değer katacak bir yatırım olacak.” dedi.

İmzaların atılmasından sonra duyduğu gurur ve mutluluğu dile getiren Mehmet Dağ da yaptığı açıklama ile “Bugüne kadar Dağ Mühendislik olarak 8 bin konutun inşasına imza attık. Şu anda halen Emlak Konut güvencesiyle Tual Bahçekent ve Tual Adalar projesinin inşasını sürdürüyoruz. Biz yatırımlarımızda her zaman ülkemize olan güvenimizi öne koyarak hareket ediyoruz. Bu ihaleye ve bundan sonra katılacağımız ihalelerde de bu anlayışla hareket edeceğiz. Bu imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI