28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerBir gayrimenkul şirketi, çalışanları için Beykoz’da hobi bahçeleri kiraladı.

Bir gayrimenkul şirketi, çalışanları için Beykoz’da hobi bahçeleri kiraladı.

İstanbul’da bir gayrimenkul şirketi, çalışanları için Beykoz’da hobi bahçeleri kiraladı. Kentin gürültüsünden kaçan firma çalışanları, hafta sonları burada organik ürünler yetiştirecek.
 
JLL Türkiye çalışanlarının işe bağlılıklarını artırmak için “Komşuköy” projesini başlattı. Çalışanlarını şehrin kalabalığından çıkartarak doğa ile baş başa zaman geçirme fırsatı sunan şirket, İstanbul Beykoz’da bulunan Komşu köy isimli hobi bahçesinde tarlalar kiraladı.
 

İlk hasat Haziran’da

Bu alana çalışanların istedikleri zaman gidip vakit geçirebileceklerini söyleyen JLL Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Rabia Coşkun, “Hem organik tarım yapıyoruz hem de doğanın içerisinde takım çalışmalarımızı yürütüyoruz. Örneğin, son olarak tarlamızı korumak için korkuluklar yaptık. İlk hasadımızı önümüzdeki ay almayı hedefliyoruz. Çalışanlarımız tarlamızı gerek bilgisayarlarından gerekse ofisimizin kafe bölümünde bulunan ekrandan canlı olarak izleyebiliyorlar. Tarladan elde edeceğimiz ürünlerimizi de yine aynı bölümde açacağımız stand ile çalışanlarımızla paylaşacağız” dedi.
 
“Projeyi doğadan aldığımızı doğaya geri vermemiz ve yaşadığımız dünyayı sürdürülebilir kılmamız için çok önemli bir araç olarak görüşyoruz” diyen Rabia Coşkun, çit yapma, yoga ve organik tarım gibi faaliyetlerin yanı sıra yaz akşamlarında açık havada sinema etkinlikleri düzenleyeceklerini söyledi.
 
BURAK DURSUN / Milliyet
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI