16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBeyoğlu'na Kuleli Evleri Piripaşa projesi

Beyoğlu’na Kuleli Evleri Piripaşa projesi

Kuleli Evleri markası eserlerine bir yenisini daha ekliyor.1972 yılından bu yana İstanbul’un en değerli semtlerinde projeler üreten Yıldırım Yapı Grubu son yıllardaki hızlı yükselişini devam ettiriyor. Yıldırım Yapı Grubu şimdi de Kuleli Evleri Piripaşa markası ile İstanbul'un en değerli semtlerinden biri olan Haliç’e taşınıyor. İki etaptan oluşan Kuleli Evler Piripaşa’nın ilk etabı 587 daire olarak planlanıyor. 1+1 normal, 2+1 normal, 3+1 normal ve dubleks ve 4+1 normal ve dubleks seçeneklerinden oluşan Piripaşa konut projesi, İstanbul'un yeni göz bebeği Hasköy'de sizleri bekliyor..

Doğal Yaşam;

Yaşam alanının sadece dört duvar olmadığını bilen Kuleli Evleri Piripaşa, Sahip Olduğu inşaat alanının önemli kısmını yeşil alan çalışmalarına ayırmış ve site kapısından girdiğiniz anda size aradığınız huzuru sunuyor.

Ulaşım Kolaylığı;

Kuleli Evleri Piripaşa İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda konumlanmaktadır. Bölgeye yeni bir yaşam ve değer katan proje, bulunduğu konumla dikkatleri çekiyor. Temiz havası, ulaşım kolaylığı, eğitim, hastane ve eğlencenin merkezine olan Kuleli Evleri Piripaşa, sizi dünyanızın merkezi olmaya davet ediyor. Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefleyen Yıldırım Yapı Grubu 1972’den beri sure gelen engin tecrübelerini geleceğe taşımaya devam ediyor.

Sosyal Yaşam;

İstediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz tüm aktiviteleri, mağazaları ve dükkanları sosyal yaşam alanları içerisinde bir bütün olarak sunan Kuleli Evleri Piripaşa, sizin ve aileniz için bir projeden çok huzur kaynağınız olacak.

Proje’de;

tropik bitkilerle çevrili açık yüzme havuzu,
koşu ve yürüyüş parkurları,
bedelsiz tam donanımlı fitness salonu,
zengin bitki örtüsünün yer aldığı yeşil alanlar,
asansör ile doğrudan konutlara ulaşılan kapalı otoparklar,
Türk hamamı, sauna,
çocuk oyun alanları,
havuz başında ve piknik alanlarında oturma grupları,
masa tenisi,
bilardo salonu,
plates-aerobic salonu,
sinema, TV izleme salonu,
alternatifli TV uydu sistemi,
kafe ve hazır site yönetimi bulunmaktadır.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI