28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBeylikdüzü'nün Cazibe Merkezi 'Westside İstanbul'

Beylikdüzü’nün Cazibe Merkezi ‘Westside İstanbul’

Şahinler Holding’in arsası üzerinde inşaat sektörünün güçlü firmalarından Mes Turkuaz Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat ve Mes İnşaat ortak girişimiyle İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilen Westside İstanbul konut projesi 73 bin 800 m2 arsa üzerinde 15 blok, 30 bin m2 ticari alan ve 30 bin m2 yeşil alandan meydana geliyor. Bin 152 daire bulunan WestSide İstanbul'da konutların büyüklükleri 40 metrekare 240 metrekare arasında değişiyor. WestSide İstanbul'da teslimler 2017 Aralıkta gerçekleştirilecek.

Değeri her geçen gün katlanan konforlu evleri, üç yanınızı çevreleyen Beylikdüzü koruları, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz E-5’e cepheli dükkanları ve hemen yanı başınızda yer alan metrobüs durağıyla Westside İstanbul, Beylikdüzü'nün en değerlisi.

Westside Daire Seçenekleri
Projede 1+1 ve 1+0 dairelerin yer aldığı bölüm, ayrı girişi ve ayrı sosyal tesisleriyle, minimal yaşamı tercih edenlere sesleniyor. Mutluluğa yeni adım atan çiftleri bekleyen 2+1 daireler, kusursuz mimarisiyle hayata yeni konfor standartları getiriyor. Detayların sanata dönüştüğü Westside İstanbul, hayatı da zevke dönüştürüyor. Aile boyu konfor arayanlar için Westside İstanbul’un 3+1 ve 4+1 daireleri ideal bir yaşam ortamına sahip. Bir yandan genişliğin rahatlığını yaşarken, öte yandan yuva sıcaklığında yaşamanın mutluluğunu yakalayacaksınız.

Westside İstanbul Sosyal Alanları
Beylikdüzü sakinlerinin en güzel hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü koruları, Westside İstanbul’un üç bir yanını çevreliyor. Spor yapmak, doğanın dinginliğinde huzur bulmak ve oksijen depolamak için evinizin bir adım ötesine geçmek yeterli olacak. Beylikdüzü’nün en iyi lokasyonunda yer alan Westside İstanbul, alışveriş merkezlerinin hemen yanı başında.

Restoranlar ve kafeler günün stresini atmak, ünlü mağazalar yeni kreasyonlarını sunmak için sizi bekliyor. Sizin için trafik derdi artık hiç yok. Arabanızla yola çıkmayı düşünmediğiniz zaman metrobüs kapınızın önünde olacak. Westside İstanbul’un cadde dükkanlarında gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak ve rengarenk kafelerinde geçireceğiniz keyifli dakikalar size konforlu bir hayatın huzurunu hissettirecek. Sağlık dolu, huzur dolu bir hayat için sporu yaşamınızın bir parçası yapacaksınız.

Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, koşu ve yürüyüş parkurları, voleybol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları sizin için düşünülen ayrıcalıkların sadece bir kaçı. Yaşamı güven içinde sürdürmenin huzuru hiçbir şeye değişilmez. Westside İstanbul’da 7/24 sağlanan güvenlik önlemleri ve otomobilinizi koruma altına alan kapalı otoparkla eviniz gibi gönlünüzde çok rahat.

Westside İstanbul Nerede
E-5 hemen evinizin önünden geçiyor, metrobüs’e birkaç adım esafedesiniz. Arabanızla trafik karmaşasına takılmadan evinize ulaşırken, İstanbul metrobüsle birkaç durak ötenizde. Westside İstanbul, öyle merkezi bir konumdaki, ihtiyaçlarınızı karşılamak için de hiç zahmet çekmeyeceksiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI