19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBatışehir'de Sınırlı Daireler için 120 Ay Vade Fırsatı!

Batışehir’de Sınırlı Daireler için 120 Ay Vade Fırsatı!

Ege Yapı Batışehir’de sınırlı sayıda kalan daireler için görülmemiş bir kampanya başlattı. Ev veya ofis almak isteyen yatırımcılar sadece yüzde 20 peşinat kullanarak banka kredisine ihtiyaç duymadan 120 ay vade ile ev veya ofis sahibi olabilecekler. Hem de yarın taşınıp bu ayrıcalıklı ortamdan faydalanabilecekler. “Avrupa’nın en iyi karma kullanım projesi” ödülüne sahip semtine kendi adını veren ‘Batışehir’ sosyal donatıları ve merkezi değeri Ege Yapı güvencesiyle sunuyor.

Ege Yapı prestij projesi olarak gördüğü ‘Batışehir’ projesinde kendi finansman modellerini kullanarak ne kadar sağlam bir yapıda olduğunu gösteriyor. Konut, rezidans, ofis, okul, otel ve alışveriş caddesi ile Türkiye’de inşa edilen ilk karma yaşam projesi olan Batışehir’de sınırlı sayıda kalan 70 daire için kendi içerisinde her bütçe ve ihtiyaca uygun ödeme seçenekleri ortaya koydu.

Bankasız 120 Ay Vade Nerede Görülmüş?

‘Ege Yapı Finansman Modeli’ neticesinde yapılan araştırmalar ve yatırımcılara kolay ödeme planlarıyla rahat ve huzurlu kampanyalar sunmak isteye Ege Yapı, yüzde 20 peşinat ve banka kredisiz 120 ay vade ile hemen teslim ev veya ofis sahibi olma avantajı sunuyor. Kampanya çerçevesinde ise vade farkı sadece 0,79 olarak belirlendi.

Kampanya sınırlı bir süre geçerli olacak. Peşinat ödemek istemiyorum diyorsanız 36 ay “0” faiz imkanının yanı sıra, değişiklik gösteren peşinatlar ile 60 ay “0” faiz seçeneklerini kullanarak Batışehir’de sizde yerinizi alabilirsiniz.
 
Düşlediğiniz Tüm İhtiyaçlar Batışehir’de

Ege Yapı kalitesiyle Türkiye’nin ilk karma yaşam projesi olan Batışehir 15 bin kişinin huzurla yaşamasına yönelik sosyal donatılara sahip. 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar ihtiyaca göre oluşturulmuş konutlar, Premium ofisler, ticari üniteler, Doğa okulları kalitesiyle eğitim, 121 mağaza içeren zevkle dolaşabileceğiniz alışveriş caddesi, Sheraton oteli, Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, geniş peyzaj alanları ile kendi içerisinde ulaşım ağı olan bir mahalle konsepti sizleri bekliyor.

Batışehir Nerede?

Dünyanın en büyük şehir parkının kurulacağı Esenlerde yer alan ve içerisinde hayvanat bahçesinden, botanik bahçelere, spor alanlarından yürüyüş parkurlarına kadar birçok sosyal donatının bulunacağı parka komşu olan Batışehir, Forbes dergisi tarafından prim potansiyeli en yüksek proje seçilirken European Property Awards tarafından Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçildi. Konumu itibariyle 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergâhına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyolu’na direk bağlantısı, Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor.

BATIŞEHİR AYRINTILI BİLGİ VE ULAŞIM İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI