28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBatışehir'de bu fırsat kaçmaz!

Batışehir’de bu fırsat kaçmaz!

Yaşamın başladığı Batışehir'de; kısa bir süre için; kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Emlak Konut ve Ege Yapı birlikteliğiyle Bağcılar Göztepe Mahallesinde İSTOÇ’un hemen yanı başında hayata geçirilen ve bulunduğu bölgeye semt olarak adını veren yaşamın başladığı Batışehir projesi 818 bin metrekarelik bir arazi üzerinde projelendirildi. 3 bin 189 konuttan, ofislerden, çarşı ve açıkhava alışveriş alanlarından, bir otelden, eğitim kurumlarından, 108 bin metrekarelik yeşil alandan meydana gelen projede 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar değişen kat planlarındaki konutlardan şimdi ev sahibi olmak çok kolay. Projede kısa bir süre için devam edecek kampanya ile peşinatsız aylık 2 bin 240 TL’den başlayan aylık ödemelerle tam anlamıyla kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı bulunuyor. Taksit ödemeleri de 2019 başlayacak. Evler ve tapu hemen teslim..

Batışehir’de sosyal yaşam olanakları ve ulaşım avantajı

Projede 3 sosyal tesis alanı bulunuyor. Sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı olmak üzere toplam 6 yüzme havuzu, çocuklar için toplamda 1500 metrekarelik oyun alanları, futbol için halı saha, basketbol sahaları, tenis kortları, bisiklet yolları, kapalı spor sahaları ve fitness, alışveriş caddeleri, yeme içme alanları, kapalı otopark alanları, 7/24 güvenlik bulunuyor.

Yakında açılacak olan ve Mecidiyeköy – Mahmutbey arasını yaklaşık yarım saate indirecek olan metro hattına çok yakın konumda bulunan projeden TEM’e özel araç bağlantısı da bulunuyor.

Batışehir nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI