29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerBasın Ekspres'te Yeni İş Alanı : Ant Plato

Basın Ekspres’te Yeni İş Alanı : Ant Plato

Küçükçekmece'ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, adeta Avrupa Yakası'nın iki ucu arasında bir geçiş alanı. Çok yoğun bir kullanım avantajı sağlayan Basın Ekspes'te yükselen Ant Plato bu yüzden iş hayatı için hem lokasyonuyla hem de tasarımıyla farklı bir soluk getiriyor. Yeni Maslak olarak kabul gören Basın Ekspres Yolu’nda zamanla kiraların daha da artacağı ve yatırım yapanların bir hayli kazanacağı öngörülüyor.
Çevre dostu olarak tasarlanan ofisler aynı zamanda sizin zevkinize göre dekore edilebilme özelliğine sahip. Shell-core olarak yatırımcısına teslim edilen projede, ofis sahipleri satın aldıkları birimi kullanım ihtiyaçlarına göre dizayn edebiliyorlar.
 
Ant Plato fiyatları
 
Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan ve İstanbul'a da yeni projelerinin müjdelerini veren Ant Yapı'nın Ant Plato projesinde ofis fiyatları 438 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
Elektrikli araç kullanıcıları için araçlarını şarj edebilme hizmeti de verilen Ant Plato Ofislerinde yüksek teknoloji uygulanmış durumda.
 
Projede ofis sahiplerinin günlük ihtiyaçlarını giderebilecekleri ticari birimler de oldukça zengin. Eczane, banka, kuru temizleme, kuaför ve benzer, hizmetler için ticari birimler ayrılmış durumda.
 
Ant Plato'da yüksek enerji tasarrufu
 
Enerji tasarrufu konusunda da titizlikle çalışan Ant Plato projesi LEED Gold sertifikası için aday.
 
25 katlı Ant Plato projesinin 22 katı ofisler için ayrılmış durumda. Projede 177 adet ofis birimi bulunuyor ve yatırımcısını bekliyor.
 
Home ofis olarak da dizayn edilebilecek ofis dairelerinde en konforunuzu da yaşamanız mümkün. Esnek kat planlaması ve dekorasyon üzerinde değişiklik yapabilme hakkı nedeniyle yatırımcılar ofislerini diledikleri gibi değerlendirebilecekler.
 
Bade Yılmaz/ Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI