28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut KredileriAvrupark Hayat projesi çeşitli kampanyalarla ev sahibi yapıyor

Avrupark Hayat projesi çeşitli kampanyalarla ev sahibi yapıyor

Cihan İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi çeşitli kampanyalarla alıcılarını bekliyor.

Cihan İnşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi çeşitli kampanyalarla alıcılarını bekliyor.

Avrupark Hayat projesi 42 bin 19 metrekarelik arsa üzerinde, kat yükseklikleri 3 ile 13 arasında değişen 13 bloktan oluşuyor.

Projede bin 95 konut ve 81 adet ticari ünite bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin bulunduğu Avrupark Hayat’ta 1+1’ler 56 ila 81 metrekare, 2+1’ler 74 ila 99 metrekare, 3+1’ler 150 ila 190 metrekare, 4+1’ler 206 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Avrupark Hayat projesinde fiyatlar ve satış seçenekleri

Teslim tarihi Ekim 2020 olan projede konutlar 231 bin ile 726 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Avrupark Hayat projesinde peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. 30 Kasım’a kadar geçerli olan ‘Biz bize yeteriz’ ödeme kampanyasıyla 42 ay firma bünyesinde vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Ayrıca, Emlak Konut GYO’nun 14 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan “Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde” kampanyasıyla da yüzde 5 peşinat, 12. ayda veya teslim tarihinde yüzde 15 şeklinde ara ödeme, kalan yüzde 80’lik kısım için ise banka kredisi kullanılabiliyor.

Kredi taksit ödemeleri ise Ocak 2019’da başlıyor.

Ön talep sürecinden sonra resmi satışların başladığı Avrupark Hayat projesinde dairelerin yüzde 25’lik kısmı satıldı.

Projenin konumu ve sosyal donatılar

Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırım değerine sahip projede altta ticari alanlar, üstte rezidanslar yer alıyor.

Hoşdere Mahallesi sınırlarında kalan Avrupark Hayat projesi TEM İstanbul-Edirne Otoyolu’nun kuzeydoğusunda, Hadımköy-Altınşehir Yolu üzerinde yer alıyor.

Projenin yakın çevresinde Dumankaya Modern Vadi, N Tepe, Fi-Premium Evleri, Fi-Side, Kiptaş Esenyurt Evleri gibi konut projeleri bulunuyor.

Avrupark Hayat projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 33 kilometre, Atatürk Havalimanı’na ise 16 kilometre mesafede yer alıyor.

Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, kafe, sinema, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, yürüyüş parkı gibi sosyal alanlar da bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI