23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBakırköy City’de en düşük konut 1 milyon 100 bin lira!

Bakırköy City’de en düşük konut 1 milyon 100 bin lira!

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanında yer alan Bakırköy City iki etap şeklinde yükseliyor.
 
Bakırköy City daire alternatifleri

163 konut ve 33 ticari ünitenin yer aldığı Bakırköy City’de; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City sosyal alanları

Ailelere yönelik hayata geçirilen Bakırköy City projesinin içerisinde; açık – kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.

Bakırköy City’de fiyat ve ödeme

Bakırköy City’de yer alan konutların metrekare birim fiyatları 12 bin lira ile 16 bin lira, ticari alanların ise 30 bin lira olarak belirlenirken, en düşük konut fiyatı 1 milyon 100 bin lira, en yüksek konut fiyatı ise 3 milyon lira olarak açıklandı. Şirket bünyesinde 25 peşinat ile 36 ay yüzde 0 faizle vade imkanı bulunan projede, anlaşmalı bankalarla kolay ödeme koşulları sunuluyor.

Bakırköy City nerede?

Bakırköy’ün en lüks projesi olarak bilinen Bakırköy City; metrobüs, tramvay, deniz otobüsü ve Marmaray’ın da bulunduğu bir hattın üzerinde inşa ediliyor. İstanbul’un en işlek ulaşım aksında yükselen ve toplu ulaşım ağı ile çevrili bir bölgede bulunan Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede konumlanıyor.
 
Bakırköy City iletişim bilgileri

Adres: Kartaltepe Mah. Koşuyolu Cad. Bakırköy/İstanbul

Tel: 0 212 542 4 111

Bakırköy City görselleri;

Bakırköy City dış mekan gece

Bakırköy City dış mekan gündüz

Bakırköy City yeşil alan

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com

ÖNEMLİ NOT: Emlakdream.com haber sitesinde yayınlanan emlak proje haberleri sadece bilgi amaçlı yayınlanmakta olup herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI