28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerBabacan Yapı'dan döviz bozdurana %20 indirim!

Babacan Yapı’dan döviz bozdurana %20 indirim!

Dövizdeki ve özelikle de Dolardaki yüksek kur artışına karşı kampanya başlatan Hükümet’e konut sektöründe en önemli destek Babacan Yapı’dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yastığının altında döviz olan parasını altına, liraya dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın" çağrısına duyarsız kalmayan Babacan Yapı, dövizini bozduran ve bunu belgeleyen herkese Babacan Yapı projelerinde yüzde 20 indirim yapacağını açıkladı.
 
2002 yılından beri kendi geliştirdiği arsalar üzerinde konut projeleri inşa eden Babacan Holding’in sektöründe öncü olduğu kampanyayla ilgili bilgi veren Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, dolar ve euro’daki artışa karşı Türk parasının değerlenmesi için başlatılan ‘Dövizini Bozdur’ kampanyasını desteklemek amacıyla harekete geçtiklerini söyledi.
 
Mehmet Babacan; ''Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra seferberlik ilan edilen ülkemizde bu konuya duyarsız kalamazdık. Hemen çalışmalarımızı yaptık ve dolarını bozdurarak bu işlemi ispat eden herkese konut alımlarında yüzde 20 indirim yapma kararı aldık. Türkiye’de hemen her sektörden temsilciler ‘Dövizini Bozdur’ kampanyasına desteğini açıklıyor. Önce küçük esnafla başladı, çığ gibi büyüyor. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Babacan Holding olarak tarihimizde ilk defa yüzde 20 gibi bir oranda indirim yaptık.  Ülkemizin geleceği için üzerimize düşen ne varsa yapmayı sürdüreceğiz. Bu anlamda başta; Atatürk Havalimanı karşısında inşaa ettiğimiz yeni projemiz ‘Babacan  Port Royal’ olmak üzere, Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan ‘Babacan Premium’ ve Esenyurt E-5 üzerinde yer alan ‘Babacan Palace’ projelerimizde bu indirim geçerli olacaktır.'' diye konuştu. Aynı zamanda  'Babacan Premium, ‘Babacan Port Royal’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde, ister 120 aya kadar 0.59 faizle, ister firma bünyesinde 50 ay vade 0 faizli taksitlendirme imkanıyla konut satışları da devam ediyor.  

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI