28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAzur Marmara'da lükse dair her şey düşünülmüş

Azur Marmara’da lükse dair her şey düşünülmüş

Batıbeyler Yapı, Exclusive Yapı ve Tütüncü Yapı ortaklığında Beylikdüzü’nde yapılan Azur Marmara West İstanbul Marina projeye yürüme mesafesinde.

Bölgede kalitesiyle ön çıkan projede lükse dair her şey düşünülmüş.Dairelerin ferahlığı yere kadar pencereleri,geniş balkonlarıyla kendini gösteriyor.

Zengin peyzaj ve çevre düzenlemesi şelaleler,süs havuzları gezinti yolları,kameriyeleri olan projede dairelerin çoğunda Türk hamamı yer alıyor.

2019 da metro geliyor

Bölgenin oldukça değerli olduğunu ifade eden projenin Satış Müdürü Olcay Akgül prim potansiyelinin de yüksek olduğunu söylerek sözlerine şöyle devam etti:
“Ulaşım aksları üzerinde olan projeler değer kazanıyor. Bölgeye 2019 da metro geliyor. Beylikdüzü’nden Kazlıçeşme’ye kadar gidecek hafif raylı sistem olacak. 2019 ve 2022 ‘de olacak şekilde iki ayrı etapta planlanıyor, 2019 da olan E-5 üzerinden devam edecek, 2022 de olan bizim 1 kilometre yakınımızda Yakuplu Kaymakamlığına kadar gelecek. Metrobüse de oldukça yakınız. Yakuplu Marina 850 metre mesafemizde marinaların yakın çevresindeki ev fiyatları Ataköy marina ve Fenerbahçe marina gibi bölgelere baktığımızda 1 milyon ile 3 milyon arasında değişiyor. Burada da konut fiyatları kısa zaman içinde yükselecektir. Bizim projeksiyonumuza göre bugün sattığımız rakamlarla 2019 daki fiyatlar arasında yüzde 70 prim potansiyeli görüyoruz”

Yerden ısıtmalı olacak evlerde  3+1, 4+1, 5+1 tiplerde.Metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile   4 bin 500 TL arasında değişiyor.

36 ay sıfır faiz ödeme imkânı
Lansman döneminde olan projede Kasım sonuna kadar devam edecek kampanya çerçevesinde yüzde 30 peşin 36 ay firma bünyesinde vade farksız ödeme ya da yüzde 30 peşin firmaya özel faiz oranları ile 120 aya kadar banka kredisi ile konut satın alınabiliyor.

 

 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI