23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAYT Elegance Residence'ta 600 bin TL'ye 3+1 daire

AYT Elegance Residence’ta 600 bin TL’ye 3+1 daire

AYT Group tarafından Antalya Konyaaltı'nda hayata geçen proje 18.497 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Toplam 81 adet konuttan meydana gelen AYT Elegance Residence'ta 81 adet daire bulunuyor.

AYT Elegance Residence projesinde yer alan dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede; radye jeneral sistem temellleri, İleri teknoloji izolasyon teknikleri, yapıların iç ve dış duvarları betonarme perde ve izo-tugla duvar, konutlar arasında ses geçişini önlemek amacıyla komşu duvarları arasına taşyününden oluşan kompozit levhalar, kapalı otoparktan daireye ulaşım, merkezi su arıtma sistemi, site içerisinde her bağımsız bölümün güvenlik birimi ile direkt bağlantılı telefon haberleşme sistemi, merdiven basamakları ve kat koridorları 1.sınıf mermer veya granit, blok girişlerinde posta kutuları ve duyuru panoları, şifreli otomatik bina giriş kapıları gibi özelikler yer alıyor.

AYT Elegance Residence sosyal donatılar

Çocukların özgürce oynayabildiği, anne-babaların keyifle vakit geçirebildiği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği bu özel proje, kendine özgü mahalle yapısı ve zengin sosyal yaşamıyla Antalya’ya geleceği şimdiden sunuyor. 

Haziran 2016'da teslim edilmesi öngörülen proje içerisinde, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor.

AYT Elegance Residence fiyatlar ve ödeme planı

AYT Elegance Residence'ta 3 oda 1 salon daireler 600 bin liradan satışta bulunuyor. Projede yüzde 50 peşinat ödeme koşulu ile firma bünyesindeki vadelendirme seçeneğinden yada banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze Geçkalanlar/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI