24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAydos Land konut projesi

Aydos Land konut projesi

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan Aydos Land konut projesinde devam eden ön satış sürecinde metrekare satış fiyatları 3 bin 300 liradan başlıyor.

Aydos Land ile İstanbul’da ilk konut projesini yapacak olan MS Mega Yapı daha önce Diyarbakır’da bir konut projesi inşa etmişti. Kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Velibaba mahallesinde projelendirilen Aydos Land; 26 bin 451 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde 10 blok halinde tasarlanıyor. İnşaatı devam eden ve konut teslimlerinin haziran 2019’da başlaması planlanan proje; büyüklükleri 61 ile 243 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin sunulduğu 600 konuttan ve 35 ticari alandan meydana geliyor. MS Mega Yapı önümüzdeki dönemde yine aynı bölgede yaklaşık olarak bu büyüklükte ikinci bir kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Aydos Land projesinin lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile Land Cadde Çarşı

E-5 karayoluna 2 kilometre mesafede bulunan projeden TEM’e de 7 kilometre  uzaklıkta bulunuyor. Kadıköy-Kartal-Pendik metro hattının yapımı devam eden Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi istasyonuna yakın mesafede yeralan proje Pendik’teki İDO’ya da 4 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor.

Aydos Ormanlarının yanıbaşında bulunan projede yaşayacak olanlar ormanlık alan içinde güvenli bir şekilde doğa yürüyüşü (trekking) yapabilecek, atv adı verilen araçlarla keşif turlarına çıkabilecek. Dileyenler için bir savaş strateji oyunu olan paintball tesisi de var. Bunlar dışında proje alanı içinde yeralan sosyal tesisler arasında alışveriş mağazalarından oluşan bir çarşı, kafe ve restoranlar, açık yüzme havuzu, jimnastik salonu, fitness salonu, mini basketbol sahası, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Projenin Land Cadde adı verilen çarşısında yer alacak olan mağazalar sadece proje yaşayanlarına değil çevrede yaşayan insanlara da hizmet sunacak. Cadde içinde hizmet verecek organik markette taze günlük süt, günlük yumurta, ev yapımı reçeller, organik sebze ve meyveler satılacak.

Projede satış fiyatları ve ödeme koşulları

Kentsel dönüşüm projesi olması nedeniyle yüzde 1 oranında KDV avantajına sahip olan projede ön satış sürecinde metrekare satış fiyatları 3 bin 300 TL’den başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde yüzde 35 peşin ve kalan bakiye için 60 ay vade farksız taksitlendirme imkânı sunuluyor.

Aydos Land projesi Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI