22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerAydın Arvas 'Bölge Fiyatları 6 Bin TL, Biz 3 Bin TL'den...

Aydın Arvas ‘Bölge Fiyatları 6 Bin TL, Biz 3 Bin TL’den Satışa Çıktık’

Eval İnşaat'ın Esenkent'te inşa edeceği Eval Park İstanbul konut projesinin basın toplantısı gerçekleşti. Lansmanın ardından Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Arvas ve Eval İnşaat Genel Müdürü Murat Odabaş, projenin tüm ayrıntılarını Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

EVAL PARK İSTANBUL AYDIN ARVAS VE MURAT ODABAŞI RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ

2004'ten beri Eval olarak inşaat sektöründe yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Arvas, "Şu ana kadar binlerce konut ürettik. Mevcut projemiz 'Eval Park İstanbul' 1.100 konut ile çok büyük gibi görünse de bizim için kesinlikle çok büyük değil. Biz projeyi en kısa sürede bitirip teslim etmek için programımızı hazırladık, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi.

Eval Park İstanbul Toplam Alanının %75'i Peyzaja Ayrıldı
Aydın Arvas projenin en önemli özelliği olarak peyzaj alanlarını vurguladığı sözlerinde şu ifadelere yer verdi; "Toplamda 43 bin metrekare büyüklüğündeki arazinin tümü bize ait. 7 bin 300 metrekarelik bir ticari ünite alanımız ve 33 bin metrekarelik bir konut alanımız mevcut. Bunlara ek 2 adet okulumuz ve bir de dini tesisimiz var. Projenin en önemli özelliklerinden biri peyzaja ayrılan alanın %70 – %75 olması. Bu dönemde insanların en çok ihtiyaç duyduğu yeşil alanı Evalpark İstanbul'da en iyi şekilde sunuyoruz."

'Eval Park'ı Yaşamanız Lazım'
Eval Park'ın yaşanarak kalitesinin anlaşılacağını söyleyen Murat Odabaş, "Pencereyi açıp dışarı bakmanız, temiz havayı teneffüs etmeniz, mutfağa girdiğinizde markalı ürünlerin hayatınızı nasıl kolaylaştırdığını deneyimlemeniz lazım. Bizim projemizde rezidanslarda bile balkonlarımız o kadar büyük ki emsal projelerin evlerinde o büyüklükte balkonlar yok. Bu alanları; insanların hayatını kolaylaştıracağı ve daha huzurlu bir hayat sağlayacağı için, Eval Park İstanbul projemizde çok geniş tuttuk. 

Murat Odabaş projenin detaylarını ise şu şekilde paylaştı;

"Rezidans blokta 1+1'ler 72 metrekare ve 82 metrekare, 2+1'ler 123 metrekare büyüklükte. Konut bloklarında da 2+1 ve 31'ler var. En üst katta penthouse 2+2 dairelerimiz olacak. Rezidans blokta ve konut bloklarında yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı gibi her türlü sosyal alanlar mevcut. Ayrıca Rezidans blokta ilave olarak vale hizmetimiz de var.

Rezidans blok 382 üniteden oluşuyor. Konutlar 726 adet. Toplam ticari ünite sayısı ise 32 adet ve bunlardan biri büyük bir market olacak. Akbatı alışveriş merkezine 3 dakika mesafedeyiz. Aynıza zamanda Eval Park'tan Bahçeşehir'e 4 dakikada gidip Bahçeşehir'in de her türlü imkanından faydalanabilirsiniz. Fakat anlık ihtaçlar için de site sakinlerinin faydalanabileceği ticari alanlar oluşturduk.
Eval Park İstanbul Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri
72 adet 1+1 dairelerimizin başlangıç fiyatları 232 bin lira. Metrekare birim fiyatı da 3 bin TL civarında. Yüzde 30 peşin, kalanı 36 ay taksit 0 faizle ödeme yapılabiliyor. Bir başka seneçekte Yüzde 35 peşin, 48 ay vade farksız ödeme. Bir kaç bankayla görüşmemiz devam ediyor. Yakın zamanda bireysel kredi imkanlarını da sunacağız. İnşaat başladı. Rezidans bloklar 24 ayda, konular da 36 ayda, teslim edilecek."

'Yurt Dışından da Ciddi Bir Talep Var'
Aydın Arvas, firma olarak daima programlı çalıştıklarını ve bir projeyi tamamlamadan başka bir projeye asla başlamadıklarını söyledi. Satışlarda öncelikle iç piyasayı tercih ettikerini söyleyen Arvas, "Projede ilk amacımız iç piyasada satışların gerçekleşmesi yönünde. Fakat yurt dışından da ciddi bir talep var. Bu talepleri değerlendiriyoruz şu anda. Sosyal donatıları, yeşil alanları ve mimarisi ile Eval Park çok farklı. İnsanlar bölgeyi de analiz ettiklerinde projenin ne denli elit olduğunu görüyorlar. Örnek dairemiz de hazır. Tüm misafirlerimizi en yakın zamanda bekliyoruz." dedi.

'Bölge Metrekare Fiyatları 6 Bin TL, Biz 3 Bin TL'den Çıktık'
Bölgede 2 sene önceki fiyatların, güncel fiyatların yarısı kadar olduğuna değinen Aydın Arvas, "Bu fiyat artışı daha yüksek bir hızla devam edecektir. Bölgede markalı konut projelerinde metrekare fiyatlarının 6 bin lira seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Biz projeye yatarım yapacakların kazanması için 3 bin liradan çıktık. Şu anda oturumcu yatırımcı oranı yüzde 50-50 diyebilirim. Bizim lansmana çıkmaktaki temel amacımız zaten nihai tüketiciye ulaşabilmek. Bu anlamda oturumcu kitle oranı önümüzdeki süreçte daha fazla artacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI