28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAvrupa Konutları markası bir kez daha Atakent’te..

Avrupa Konutları markası bir kez daha Atakent’te..

441 konut ve ticari birimden oluşan Avrupa Konutları Atakent 4, metrekaresi  4 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projenin ön talep toplama sürecinde 7 binin üzerinde başvuru geldi.
 
Atakent’te inşa ettiği üç Avrupa Konutları projesinde toplam 4.768 konut teslim eden Artaş İnşaat,  hem yatırımcısına yüksek karlılık sağladı hem de bölgeye büyük değer kattı.
 
23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 4 de, 441 dairesi ve dükkanları ile Avrupa Konutları standartlarını yeni yatırımcılarına sunacak. Mimar Sabri Paşayiğit imzalı; ‘Geleceğin Bağdat Caddesi’ olarak nitelendirilen proje, Halkalı Caddesi üzerinde inşa edilerek  bölgeye değer kazandırmaya devam edecek.
 
Avrupa Konutları projelerindeki standartların hepsi  Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde de aynen korunacak.
 
1+1 ile 4+1’e kadar değişen farklı tiplerde balkonlu veya teraslı konut alternatiflerinin bulunduğu projede peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor.
 
Kapalı yüzme havuzları, fitnesssalonu, spa merkezi, sauna, ve hamamın bulunduğu projenin yanı başında yer alacak parkta ise koşu parkuruyla birlikte  çok amaçlı spor sahaları bulunacak.
 
Avrupa Konutları Atakent 4’te yer alacak ticari üniteler ile site sakinleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
 
Teslimlerin Aralık 2017’de yapılması planlanan Avrupa Konutları Atakent 4, özel lansman fiyatlarıyla birlikte anlaşma yapılan bankalar aracılığıyla uygun oranlarla 120 aya kadar kredi kullandırıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI