28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAvrupa Konutları Başakşehir'de Son Fırsatlar...

Avrupa Konutları Başakşehir’de Son Fırsatlar…

Emlak Konut GYO desteğiyle  Artaş İnşaat tarafından Başakşehir'de yükselen Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 'yılın son fırsatları' kapsamında düzenlenen kampanyada; düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıklar sunuluyor. Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları ise kampanya dahilinde 584 bin 300 TL'den başlıyor. 

Satışları hızla devam eden Avrupa Konutları Başakşehir, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Başakşehir’de prestijli bir yaşam projesi olarak olarak inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir, çevresi ve altyapısı ile planlı şekilde geliştirilen bölgenin değerli en değerli noktalarından birinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'de Lokasyon Avantajı

Yatırımcılara kazanç dolu bir gelecek sunduklarına vurgu yapan Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 'Başakşehir İstanbul’un yeni yüzü. Avrupa Konutları Başakşehir projemiz; 3. Havalimanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı, Kent Meydanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolları ve metro gibi devlet yatırımı olan projelerin konumlandığı bu bölgede yer alıyor. Değer kazanan bölgede konut alıcılarına Avrupa Konutları kalitesiyle kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz' dedi.

Avrupa Konutları Başakşehir Satış Fiyatları

Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları yeni düzenlenen kampanya kapsamında 584 bin 300 TL'den başlıyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de %5 Peşinat İle Ev Sahibi Olabilirsiniz

Avrupa Konutları Başakşehir'de Emlak Konut GYO desteğiyle düzenlenen yeni kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı mevcut. %12,5 tutarındaki ilk ara ödeme Mayıs 2017’de, yüzde 12,5 tutarındaki ikinci ara ödeme Eylül 2017’de yapılıyor. Kalan tutar ise 60 aya kadar yüzde 0,42; 120 aya kadar yüzde 0,70 vade farkı veya TÜFE oranıyla taksitlendiriliyor. Yılın son fırsatlarının sunulduğu projede, yüzde 35 peşinat, kalanı Haziran 2017’de ödeme seçeneği de alternatif olarak sunuluyor.

Geniş ve Ferah Daire Tipleri

72 bin 706 metrekare arsa alanında 941 daire 27 ticari ünitedne oluşan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri mevcut. Geniş ve ferah dairelerden meydana gelen projede daire büyüklükleri ise 124 – 277 metrekare arasında değişiyor.

 

Avrupa Konutları Başakşehir Sosyal Donatıları İle Dikkat Çekiyor

400 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen proje içerisine; kadın ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Projedeki park alanında ise tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurları var.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI