23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAtlantik Fly projesi

Atlantik Fly projesi

Konut teslimlerinin nisan 2019'da başlaması planlanan Atlantik Fly projesinde satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Atlantik Yapı tarafından Pendik Güllübağlar Mahallesinde bulunan 4 bin 200 metrekarelik arsa ve 20 bin 600 metrekarelik inşaat alanı üzerinde V tasarımlı 10 katlı tek blok halinde hayata geçirilecek olan Atlantik Fly projesi 140 daireden meydana geliyor.

Atlantik Fly’da kat planları, projenin sosyal alanları ve konumu

Projede 68 metrekarelik 1+1, büyüklükleri 72 ile 114 metrekare arasında değişen 2+1 ve 142 metrekarelik 3+1 konutlar inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin nisan 2019’dan sonra başlaması planlanıyor. 5. kattan itibaren konutlarda deniz manzarası bulunuyor.

Yüzde 70’i peyzajlı yeşil alana ayrılan projede sosyal donatı alanları arasında çocuk parkı, açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor.

Proje konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na, metro istasyonuna, E-5’e, TEM’e, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, yüksek hızlı tren (YHT) istasyonuna ve Pendik İDO’ya erişimin kolay olduğu bir lokasyonda bulunuyor. Proje; Atlantik Yapı’nın aynı bölgedeki bir önceki projesi Atlantik Life ile birbirine çok yakın konumda yeralıyor.

Atlantik Fly’da satış fiyatları ve ödeme planı

Projede 20 kasım 2017 itibarıyla 2+1 dairelerde satış fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Firma bünyesinde ara ödemesiz, bankasız, kefilsiz olarak 60 ay vade farksız taksitlendirme imkânı bulunuyor.

Atlantik Fly Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI