15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden Haberler'ATİYE' İle İstanbul’a 250 Milyonluk Yatırım..

‘ATİYE’ İle İstanbul’a 250 Milyonluk Yatırım..

Yıl sonuna kadar Kağıthane, Topkapı ve Kemerburgaz’da toplam 250 milyon lira değerinde 3 projeye imza atmayı hedefleyen ortaklar ilk projeleri ATİYE Residence’nin satışlarından memnun.
 
HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar; 1974’te inşaat malzemeleri satışı, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle başladıkları ticari hayatlarının önemli bir kısmını teşkil eden gayrimenkul alanında Ankara'dan sonra ikinci adreslerinin İstanbul olacağını açıklamıştı. Bugüne kadar toplamda 250 bin metrekarelik alan üzerinde konut üreten şirket için İstanbul önemli bir tecrübe sahası olacak. İlk önce Kağıthane’ye odaklanan ortaklar, 70 milyon lira değerindeki ATİYE Residence yatırımının ardından bu yıl içinde Kemerburgaz ve Topkapı'da yeni projelerini görücüye çıkarmayı hedefliyor. HAS – DBN Yatırım Ortaklığının, üç proje için 250 milyon liralık yatırım planı var.
 
Kentsel Dönüşüme Destek
HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de, şubat ayında lanse edilen Atiye Residence ile başlayan İstanbul projelerinde gelişen akslara öncelik vereceklerini vurguluyor. Gümüş, kentsel dönüşüm odaklı projelere ortaklar olarak imza atacaklarını belirterek, ’Konut Yapı Kooperatifinden kat karşılığı aldığımız Atiye Residence önemli bir referansımız olacak. 2017 de açılacak olan metro projesiyle daha kolay bir ulaşıma imkanına sahip olacak olan Kağıthane’de büyük ofis ve otel projelerinin yapımı devam ediyor. İnanıyoruz ki Kâğıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak’’ değerlendirmesinde bulundu.
 
2+1 Daire 610 Bin Lira
II. Mahmut tarafından kızı Atiye Sultan için inşa edilen Atiye Sultan Sarayına yakın konumda inşa edilen 17 katlı proje 108 daireden oluşuyor. 102 metrekarelik 2+1 tipi dairelerin başlangıç fiyatı şubat ayında  550 bin lira olarak açıklanmıştı. Rakamlar şu günlerde 600 bin lira seviyesinde. Atiye Residence'den kat ve cephesine göre dairelerin fiyatları 700 bin lira seviyesine kadar çıkıyor. Yüzde 1 KDV avantajının da yer aldığı projede, bir süredir 30 ay sıfır faiz uygulaması faizden uzak duranlara bir avantaj olarak sunuluyor. Ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı ile de taksitli ödeme imkânı sunuluyor. 

Mehmet CANITATLI / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI