29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriAtaşehir'de Maksem Grup Farkıyla A+ Ofisler

Ataşehir’de Maksem Grup Farkıyla A+ Ofisler

Maksem Grup imzası taşıyan A+ Live Ataşehir projesi Ataşehir'in merkezinde, Finans Merkezi'nin hemen yanında, Çamlıcanın önünde inşa ediliyor. Proje 40 milyon 107 bin 73 metrekarelik bir alanda 111 A+ ofis ve 11 dükkandan oluşuyor. Projede ofislerin alanları 40 ile 366 metrekare arasında değişiyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler isteğe göre tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Ferah bir ofis alanı oluşturulmak amacıyla projedeki tüm ofislerin tavan yüksekliği 3,80 metre olarak belirlenirken, ticari ünitelerin tavan yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlandı.

200 milyon TL’lik bir yatırıma sahip A+ Live projesinde yer alan tüm ofislere özel olarak depo alanları oluşturuldu. 100-150 metrekare ofislerin 3 otoparkı ve 20-25 metrekare büyüklüğünde depoları var. Toplantı salonları arttırıldı ve misafirler için de ayrıca otopark alanı planlandı.

A+ Live Fiyatlar
Bölge fiyatlarının ortalama 18 bin TL'den olduğuna bakılırsa yakınlarda çıktığı 8 bin TL lansman fiyatı ile yatırımcısına çok kazandıracak. Esnek ödeme planları bulunan ve bankalar ile anlaşmaları tamamlanan projede yatırımcısına kazandırma amaçlanmış.

A+ Live Kişiye Özel Ödeme Planı
Kat ittifakı tapusu verilen projede istenirse kredi de kullanabilecek, kişiye özel esnek ödeme planları da yapılacak.

Projenin hafriyatı bitmiş ve inşaatı başlamış durumda. Erken teslim etmek isteyen Maksem Grup, 2017’nin ilk çeyreğinde bitirme hedefinde.

A+ Live Ayrıcalıkları
A+ Live projesinde herşey düşünüldü. Önce İstanbul düşünüldü. Projenin en az İstanbul kadar renkli olması sağlandı. Ofis çalışanları düşünüldü. Metroya ve anayollara yakın plandı. Firmaların paydaşları düşünüldü. Büyük bir otopark alanı ayrıldı. İtibarınız düşünüldü. Ofisler A+ tasarlandı. İş verimliliği düşünüldü. Toplantı odaları ve her ofis için depolar oluşturuldu. Keyfiniz düşünüldü. Çarşı, kafe ve restoranlar eklendi. Rahatınız düşünüldü. Kat aralıkları yüksek inşa edildi. Sağlığınız düşünüldü. Spor alanları oluşturuldu. Ve çocuklarınız düşünüldü. Onların zaman geçirebileceği alanlar geliştirildi. Sadece bugününüz değil, geleceğiniz düşünüldü. Çünkü iş dünyasında geleceğin bir karşılığı olmalı.

A+ Live Nerede
Finans Merkezi’ne çok yakın bir konumu bulunan, lokasyonuyla herkesin rahatça ulaşabileceği, trafik ve park sorunu olmayan, çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, ofis sahiplerine itibar sağlayacak, ayrıcalıklı ve A+ ofisleri olan; özetle geleceği şimdiden yaşatacak bir plazaya ihtiyacı olanlar için proje, Finans Merkezi’nin ev sahibi, iş dünyasının yeni geleceği olan Ataşehir'de inşa edildi.

Proje E-5 ve Tem otoyollarına çok yakın bir noktada yer alıyor.

A+ Live Lokasyonu

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI