19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerAşçıoğlu’ndan Bakırköy atağı!

Aşçıoğlu’ndan Bakırköy atağı!

Daha önce Fulya, Gayrettepe, Etiler, Nişantaşı gibi İstanbul’un mekezi ve üst düzey semtlerinde geliştirdiği “Selenium” markalı projeleriyle bilinen Aşçıoğlu İnşaat, önümüzdeki dönemde yeni projeleri için Bakırköy’e mevzilenmeye karar verdi.

“İlk ama son değil”
Bugün Selenium Ataköy projesinin satış ofisinde gerçekleştirilen lansman toplantısında konuyla ilgili bilgi veren Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Selenium Ataköy projesinin bu bölgedeki ilk projeleri olduğuna dikkat çekti. Aşçıoğlu, “Ancak son projemiz olmayacak. Önümüzdeki dönemde bu civarda, Bakırköy ilçe sınırları içinde birkaç projemiz daha olacak. Hatta bir tanesiyle, resmi anlaşmayı yapmamış olsak da el sıkıştık” diye konuştu.

“Yeni başkan da hevesli”
Bakırköy bölgesinde kendi projelerine benzeyen projelerin sayıca henüz çok az olduğunu ifade eden Aşçıoğlu, “Mevcut konutlar oldukça eski ve deprem güvenliği şüpheli konutlar. Bunların hızla dönüşmesi lazım. Yerel seçimlerde de yeni, genç ve dinamik bir başkan geldi Bakırköy’ün başına. Yeni başkanı da bu konuda hevesli ve istekli gördük. Ancak bu hızlı dönüşüm için önümüze bürokratik engellerin çıkmaması lazım. Bakın biz Selenium Ataköy projemizin arsasını 6 yıl önce aldık. Belli bir noktaya ancak gelebildik. Yine böyle olursa benden çok ülkemizin kaybı olur” ifadelerini kullandı.

“Anadolu yakasından çok talep var”
Bakırköy’ün Aşçıoğlu İnşaat’ın konseptine çok uygun bir semt olduğunu kaydeden Aşçıoğlu, Bakırköy dışında yeni proje geliştirecek olurlarsa İstanbul’un yine üst düzey ve merkezi semtlerinde projeler geliştirebileceklerini söyledi. Aşçıoğlu, “Özellikle Anadolu yakası için, Kadıköy ve Ataşehir bölgeleri için yoğun talep var. Aslında Ataşehir’de bir proje geliştirmek için çalışmalarımız vardı ama maalesef olmadı. Kazlıçeşme arazisini de çok az bir farkla kaybettik. Bu nedenle bir süre Bakırköy’e ağırlık vereceğiz” dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI