28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAreon Boğaziçi’nde Kurban Bayramı Fırsatları!

Areon Boğaziçi’nde Kurban Bayramı Fırsatları!

Sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmek ve aynı zamanda merkeze yakın olmanın keyfini çıkarmak isteyenlere özel olarak geliştirilen projeden ev sahibi olmak isteyenlere özel Kurban Bayramı kampanyası sunuluyor.

Areon Boğaziçi evlerinden Kurban Bayramı kampanyası
 
Areon Boğaziçi evlerinden ev sahibi olmayı kolaylaştıracak olan bu kampanya dahilinde peşinatsız ve ara ödemesiz olarak 120 ay taksit imkanıyla 950 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün.
 
Areon Boğaziçi evlerinde peşinatsız ve ara ödemesiz 120 ay taksit imkanının sunulduğu bu kampanya ile 950 TL’den başlayalan ödemelerle 1+1 daire sahibi olmak ayrıca 1.800 TL taksitlerle de 2+1 daire sahibi olmak kolaylaşıyor.
 

Areon Boğaziçi Evleri Daire Fiyatları
 
1+1 daireler 160 bin TL’den
2+1 dubleks daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Areon Boğaziçi Evleri 57 bin metrekare alan üzerinde 38 bin metrekare alanın yeşil alan ve sosyal tesise ayrıldığı bir özellikte bulunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri Teslim Tarihi
 
3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 bloktan oluşan toplam 294 konuttan meydana gelen bu butik projenin teslimleri Aralık 2018’de yapılacak.
 

Areon Boğaziçi Evleri Sosyal Donatılar
 
Sosyal donatılar bakımından oldulça çeşitli alternatif sunan projede,Talassoterapi özelliği sunan ısıtılmış deniz suyu ile doldurulacak kapalı bir yüzme havuzu bulunuyor. Stres’e, deri hastalıklarına ve kann dolaşımına iyi gelen bu havuz proje sakinlerinin vaz geçilmez aktivitesi olmaya aday görünüyor.
 
Areon Boğzaiçi Evlerinde 2’si açık yetişkin ve 1’i açık çocuk ayrıca 1 kapalı yetişkin havuzu olmak üzere toplamda projede 4 adet havuz bulunuyor.
 
Yürüyüş parkurlarıi spor salonu, golf oyun alanı, güneşlenme terası, restoran, piknik alanı, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve çocuk oyun alanları gibi çok fazla alternatifli sosyal ayrıcalığa sahip projede market ve otopark da yer alıyor.
 
 

Areon Boğaziçi Evleri Lokasyon
 
Camilere, büyük marketlere, sağlık ocağına ve doğal ürün pazarlarının hemen yanında yer alan proje;
 
Milas’a 37 km,
Milas Havalimanı’na 17 km
Bodrum merkeze yaklaşık 20 km,
DolphinPark’a 7 km,
Bodrum Golf Tesisi’ne 500 metre mesafede yer alıyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI