23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYazlık ProjelerAreon Boğaziçi Evleri’nde Fiyatlar 160 Bin Liradan Başlıyor

Areon Boğaziçi Evleri’nde Fiyatlar 160 Bin Liradan Başlıyor

Bugüne kadar Bodrum çevresinde 1.800 konut yapan Areon Yapı’nın 16’ıncı projesi olan Areon Boğaziçi Evleri‘ni ; Milas – Bodrum yolu üzerinden ayrılan ve Milas’a bağlı Hisar Mevkii Boğaziçi Mahallesinde Bodrum’da projelendiriyor.
 
Areon Boğaziçi Evleri , 3‘er katlı 38 blok ve 2’şer katlı 35 blok üzerinde toplam 294 konuttan meydana geliyor. 57 bin metrekarelik alanın 38 bin metrekaresinin yeşil alanlara ve sosyal tesislere ayrıldığı projede konut teslimlerinin 2018’in aralık ayında yapılması planlanıyor.
 

Areon Boğaziçi Evleri Satış Fiyatları
 
Projeden peşin alımlarda 1+1’lerin satış fiyatları 160 bin liradan ve 2+1’lerin satış fiyatları 300 bin liradan başlıyor.
 
Areon Boğaziçi Evleri Ödeme Planı
 
Projede peşin alım dışında , 120 ay ve 30 ay vade için sunulan 3’er  farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Bu ödeme seçeneklerinde isteyen yüzde 25 , isteyen yüzde 50 peşin vermesi durumunda kişiye özel vadelendirme opsiyonları bulunuyor.
 
Bu seçeneklerin dışında , peşinat – ara ödeme ve teslimde ödeme yapmadan , sadece kira öder gibi ev almak isteyenler için de çözümler sunuluyor. Burada , 1.200 liradan başlayan aylık ödemelerle 1+1 ve 1.900 liradan başlayan aylık ödemelerle 2+1 dubleks daire sahibi olunabiliyor. Detaylı bilgi için haberin altındaki proje bilgi formunu doldurup gönderebilirsiniz.


 
Areon Boğaziçi Evleri Projesinin Denize ve Önemli Merkezlere Uzaklığı
 
Projede; denize girmek isteyenler için halka açık plajlar 2 kilometre , Milas-Bodrum Havaalanı 17 kilometre , Bodrum merkez 20 kilometre , Milas merkez 37 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Areon Boğaziçi Evleri Konum Avantajları
 
Proje , Dolphin Park’a 7 kilometre , Bodrum Golf Tesisi’ne 500 metre mesafede bulunuyor. Ekolojik çeşitliliğiyle tanınan ve en başta flamingolar olmak üzere 125 çeşit kuş türünü içinde barındıran Tuzla Kuş Cenneti’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Areon Boğaziçi Evleri, ayrıca Tuzla Lagünü manzarasına da sahip.
 
Projenin kapalı yüzme havuzu, ısıtılmış deniz suyunun terapi amaçlı kullanıldığı Talasso terapi merkezi özelliğini taşıyor. Talassoterapi‘nin, stresli şehir hayatının en büyük problemlerinden sinirsel ve bünyesel yorgunlukların yanı sıra romatizmal hastalıklar, deri hastalıkları, kandolaşımı ve kalp hastalıkları gibi pek çok rahatsızlığa iyi geldiği biliniyor.
 
Areon Boğaziçi Evleri Nerede

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI