28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerAraplar İstanbul'un her ilçesinde yatırım yapmak istiyor

Araplar İstanbul’un her ilçesinde yatırım yapmak istiyor

Kentsel dönüşüm çalışmalarının İstanbul'un her ilçesini yaşanabilir hale getireceğini söyleyen Yusuf Boz; Arap müşterilerinin şehrin her ilçesinden yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Yerli yatırımcıların yanı sıra ciddi bir yabancı gayrimenkul yatırımcı portföyüne sahip olan Reva Yatırım’ın Genel Müdürü Yusuf Boz yabancı müşterilerinin İstanbul dışında başta Antalya, Yalova, Bursa, Ankara, Trabzon olmak üzere çok sayıda yatırım veya oturum amaçlı gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyledi. İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte şehrin genelindeki ilçelerin yaşanabilir hale getirileceğini ifade eden Boz; özellikle Arap yatırımcıların İstanbul’un her ilçesinden yatırıma sıcak baktıklarını belirtti.

“Yabancıların konut alımlarının artmasını bekliyoruz”

TÜİK’in kasım ayı konut satış istatistikleri raporunda yabancıların aldıkları konut sayılarında önemli oranda artışlar görüldüğünü aktaran Yusuf Boz; yabancı yatırımcıların İstanbul’dan aldıkları konut sayısının 728 olduğunu ve 2018 yılında bu sayıların çok daha fazla artmasını beklediklerini söyledi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI