19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriAntPlato'da Teslimlere 1 Ay Kaldı

AntPlato’da Teslimlere 1 Ay Kaldı

Yurtdışında hayata geçirdiği ofis projeleri ile büyük beğeni toplayan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi AntPlato'da teslim heyecanı yaşanıyor. ;İstanbul'un değer kazanan bölgesi Basın Express Yolu'nda inşa edilen projede Aralık sonunda teslimler başlayacak.

Basın Express Yolu Üzerinde 50 Milyon Dolarlık Yatırım

İstanbul’un “yeni cazibe merkezi” olarak adlandırılan yatırım bölgesi Basın Express Yolu'nda inşa edilen proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip.  10 bin metrekare modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip olan Antplato, ofis binasını, teknolojik alt yapısıyla rezidans konforuyla buluşturuyor. Antplato projesinin yatırım değeri ise 50 milyon dolar.

Ofisler 1032 Metrekareye Kadar Genişletilebiliyor

Toplam 176 ofisin inşa edildiği projede, büyüklükleri 80 – 172 metrekare arasında değişen 2 farklı ofis tipi sunuluyor. Projedeki ofisler kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor.

Antplato Ofis Fiyatları 4 bin 500 TL'den Başlıyor

Kişiye özel ödeme planları sunulan projede ofislerin metrekare birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor. LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarlanan Antplato projesinde, elektrikli ve hibrit araçların şarj edilebileceği özel alanlar da sunuluyor. 

'Ofiste İşlevsellik Tek Başına Yeterli Değil'

Antplato projesi ile ilgili görüşlerini aktaran Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, artık ofis tasarımla sadece işlevselliğin yeterli olmadığını söyledi:

“Çalışma hayatının dolayısıyla günlük yaşamlarımızın büyük bölümünün geçtiği bu mekanlarda, bir takım kriterler olmalı. Çevreyle dost, tasarımı ferah tasarlanması gereken ofislerde, çalışanların mutluluğu dolayısıyla verimi düşünülmeli. Ant Yapı olarak, Türkiye’deki ilk ofis projemizi Basın Ekspres Yolu’nda, çağdaş ofisten beklenen tüm bu kriterlere uygun bir biçimde ve üstün inşaat kalitesiyle oluşturduk. Antplato’da inşaat sona yaklaşırken, mimari ekibimizin en iyiyi amaçlayarak hazırladığı örnek ofisler büyük beğeni gördü” 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI