23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAND Pastel Komşuköy'de Hasat Zamanı

AND Pastel Komşuköy’de Hasat Zamanı

AND Pastel’de doğa ve yaşam farklı bir yaklaşım ile kurgulanıyor. Sosyal alanların ve evlerin doğanın içine taşındığı projede; yeşiliyle, mavisiyle hayatın tüm renkleri buluşuyor. İyi yaşamın kaynağını iyi mekanlardan aldığına inanılıp tasarlanan projede; Komşuköy ile yapılan işbirliği çerçevesinde, AND Tarlaları’nda ,AND Pastel sakinleri için doğal ürünler yetiştiriliyor.

Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Kartal'da inşa edilen AND Pastal konut projesi, 7 blokta bin 200 üniteden oluşuyor. Toplam 250 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin, arsa alanı 45 bin metrekare ve bu alanın 30 bin metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda.

Yeni nesil bir mahalle ile size hem geçmiş, hem de gelecek sunuluyor. Bu mahallede deniz manzarasını izlemenin keyfini veya bahçeye kapıları açılan bir dairede toprağa ayağınızı basmanın huzurunu yaşayabilileceksiniz. 

AND Pastel Konsept
Özlem duyulan eski mahalle kültürü; sımsıcak dostlukların yaşandığı komşuluklar, özgürce oynayan çocuklar, birbirine güven duyan insanlar, hep birlikte toplanılan sofralar demekti. Hayat tamamen değişmiş, eski mahalle hayatları çok eskide kalmış olsa da aslında ruhundan, sıcaklığından, özünden hiçbir şey kaybetmedi.

Teknoloji uçmuş gitmiş, yaşam her geçen gün hızlanmış olsa da herkesin aradığı şey hala aynı: nezih bir yaşam alanı, iyi komşular, mutlu ve huzurlu bir hayat. Eskilerden özlem duyulan bu duygular, günümüzün koşulları ile birleştiriliyor.

AND Pastel'de yeni nesil bir mahalle ile size hem geçmiş, hem de gelecek sunuluyor. Bu mahallede deniz manzarasını izlemenin keyfini veya bahçeye kapıları açılan bir dairede toprağa ayağınızı basmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Site yaşamının ötesinde ağaçların altında uzanmak, hamakta sallanmak, piknik yapmak… Proje o hep aradığınız huzur ve sıcaklığı yeni neslin enerjisiyle buluşturuluyor.

AND Pastel Mimari Konsepti
AND Pastel, kentin farklı renklerinden ilham alarak, farklı karakterlere sahip yapıları bir uyum içerisinde bir araya getiriyor. Proje çok merkezli yerleşim konsepti ile müstakil apartmanları, meydana açık binaları ve rezidans konforu sunan kulesi ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek altenatifleri içinde barındırıyor. Çeşitlilik gösteren açık alanları ile de farklı yaş gruplarına sosyalleşme imkanları sunuluyor. Böylelikle AND Pastel metropol bir kentteki yaşamın farklı tatlarını ve şehrin dinamiklerini kendi bünyesinde barındırıyor.

AND Pastel Peyzaj Konsepti
%34 oranındaki geniş doğal toprak alanı, %70 oranındaki yeşil alanları ve Türkiye'de ilk defa açık alanda uygulanan "room" konsepti ile sağlanan aktivite alanları projenin peyzaj tasarımının öne çıkan özeliklerini oluşturuyor. AND Pastel ile yetişkin ağaçlar altında huzur bulacağınız, su yolları içinde yürüyebileceğiniz, küçük tepeciklerde keyifle dinlenebileceginiz bir ortam sağlanıyor. 

Çocuk Dostu AND Pastel
AND Pastel çocuk dostu bir proje olarak geliştirildi. Onlar sadece büyüklere göre tasarlanmış evlerden, şehrin gürültüsünün eksik olmadığı küçük çocuk parklarından çok daha fazlasını hak ediyor. Projede sadece açık alanlar değil, evlerin içi ve ortak kapalı alanlar da çocuklar düşünülerek tasarlandı.

Projede; okul öncesi çağındaki çocuklar için projede kreş/okul öncesi eğitim kurumu yer alacak, peyzaj tasarımı sayesinde çocuklar her yerde özgürce oyunlarını oynayabilecek, yetişkin ağaçlara tırmanabilecek, dikenli, zehirli ve haşerat çeken bitkiler peyzajda olmayacak, çocuklar her sabah okula gitmeden önce servislerini bekleyebilsinler diye güvenli bir alan yapılacak, ortak kullanım alanlarında çocukların yaratıcılığı arttıracak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacak ilham duvarları yapılacak. 

AND Pastel Daire Seçenekleri
1+1'den 4,5+1'e kadar konut tiplerinin bulunduğu AND Pastel turuncu blokta; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri mevcut. Mavi blokta; 1+1, 2+1, 3+1, 4,5+1, 1+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut tipleri mevcut. Son olarak yeşil blokta; 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks konut tipleri mevcut.

AND Pastel Fiyatları
AND Pastel'de metrekare fiyatları ortalama 4 bin 750 lira olarak sunuluyor. Lansmana özel 1+1'ler 295 bin TL, 2+1'ler 520 bin TL, 3+1'ler 630 bin TL, 4+1'ler ise 750 bin TL'den başlıyor.

AND Pastel Sosyal Alanlar
Projenin sosyal donatıları arasında, kapalı havuz, fitness, squash, kişisel gelişim stüdyoları, etkinlik odaları, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu, kapalı çocuk oyun alanı ve site içinde yer alan kafeler bulunuyor. Aktivite alanları arasında meydanlar, açık havuz, organik bahçe, çocuk oyun alanı, ball court, mini golf ve hamak alanı bulunuyor. 

AND Komşuköy Tarlaları'nda yetişen doğal ürünler ve gerçekleştirilecek organizasyonlar sizleri bekliyor. Ömerli’deki bir işletme ile işbirliği yapıldı ve konut sahiplerine taze sebzeler olduğunda yolunu gözleyecekleri, akşam yemekleri düzenleyebilecekleri tarlalar verilecek.

AND Pastel, pasaj hayatını yeniden sahipleniyor ve bu alanda market, fırın, eczane, kuaför, terzi gibi site kullanıcılarının ve çevre sakinlerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler sunuyor. Meydana cepheli dükkan alanlarının restoran, kafe gibi fonksiyonlarla AND Pastel sakinlerine hizmet vermesi planlanıyor.

Amerikan Kültür Kids markası ile anlaşılarak AND Pastel çocuklarına proje içinde okul öncesi eğitim imkanı sunuluyor.

Site kullanıcılarının sağlıkla ilgili hizmetlerinin karşılanması için küçük ölçekli bir markalı sağlık merkezi hizmeti de projede yer alacak.

AND Pastel Nerede
Anadolu Yakası´nın yeni merkezlerinden Kartal, devlet tarafından yürütülen büyük alt ve ist yapı (metro, marina, sahil vb.) yatırımlar ile gelişim sürecine devam ediyor. Birçok yeni yatırımın yanı sıra uluslararası şirket merkezlerinin bu bölgeye taşınması ile bölge değerini günden güne arttırıyor.

Proje Kartal Metrosuna 300 m, D-100 Karayolu'na 350 m, Anadolu Adliyesine 500 m, Kartal deniz otobüsüne 2.5 km, TEM otoyoluna 10 km, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 km, Boğaziçi Köprüsüne 25 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 30 km mesefede konumlanıyor.

AND Pastel Lokasyon

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI