15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerAmad Gayrimenkul'den yeni yatırımlar sinyali..

Amad Gayrimenkul’den yeni yatırımlar sinyali..

Türkiye pazarından ve 2018 yılından umutlu olduklarını söyleyen Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş yatırımlarının artarak devam edeceğini açıkladı.

Kartal’da Umran Yapı ile birlikte 2017 yılında yapımına başladıkları Kartal Wings ile Türkiye’deki ilk büyük konut projesine başlayan ve merkezi Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Amad Gayrimenkul’ün Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş konut sektöründe 2018’den umutlu olduklarını söyleyerek grubun burada yaptığı ve yapacakları gayrimenkul projeleri hakkında bilgiler verdi.

Sapanca’da 4’üncü proje başladı

Türkiye’de ilk yatırımlarını Sapanca’da gerçekleştirdiklerini ifade eden Olaş bölgenin Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın olmasının çok önemli olduğunu ve burada Tulip, Nevras ve Nevras Plus adında üç  projeyi yapıp teslim ettiklerini ve geçen sene de Umran Yapı ile 200 milyon liralık yatırımla Kartal Wings’te ortaklık yaptıklarını söyledi. Sapanca bölgesinde Lake View Resort isminde bir projeye daha başladıklarını aktaran Oğuzhan Olaş grup olarak 2018 yılında yeni yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI