23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAlya Grandis projesi

Alya Grandis projesi

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde Alya Grandis projesi hayata geçiriliyor.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde Alya Grandis projesi hayata geçiriliyor.

Projede 100 konut 8 dükkan bulunuyor. 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 konutların yer alacağı projede konutların büyüklükleri 135 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Adnan Kahveci mevkisinde yapılan Alya Grandis projesi 10 bloktan oluşuyor.

Alya Grandis projesinde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Projede daireler 520 bin lira başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Alya Grandis projesinde yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için vade farksız 36 ay taksit yapılabiliyor.

Alya Grandis projesi çevresinde bulunan AVM, hastane ve okullar ile konut sakinlerinin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir konumda yer alıyor. Aynı zamanda projede birçok sosyal alan bulunuyor.

Projenin konumu ve sosyal alanlar

Alya Grandis projesinde kapalı yüzme havuzundan fitness merkezine, saunasından hamamına, yürüyüş parkurundan çocuk oyun alanlarına kadar çeşitli sosyal donatı bulunuyor.

Kapalı otopark hizmetinin sunulduğu  projede konut sakinleri araçlarını güvenle park edebilecek. Proje 7/24 güvenliğin bulunması da konut sakinlerine güvenilir ortam konusunda olanak sağlıyor.

Aralık 2019’da teslim edilmesi planlanan Alya Grandis projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30’un üzerinde prim sağlaması öngörülüyor.

Projede konutların kira getirilerinin ise 2 bin 500 TL’den başlaması bekleniyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI