15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAlya Grandis Beylikdüzü konut projeleri

Alya Grandis Beylikdüzü konut projeleri

Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan Alya Grandis projesi 30 ocak tarihinde lansman satışlarına başlıyor.

Beylikdüzü, Avcılar ve Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul’da çeşitli lokasyonlarda yaşama geçirdiği Alya markalı gayrimenkul projeleriyle tanınan Akkuş Gayrimenkul‘ün ve Lübnan merkezli yatırı şirketi Westanbul’un da ortakları arasında olduğu yeni kurulan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat şirketinin ilk yatırımı olan 100 milyon TL yatırım değerine sahip olan Alya Grandis; Avrupa Yakası ilçelerinden Beylikdüzü’ne bağlı Adnan Kahveci Mahallesi Ihlamur Caddesi Kalkan Sokak’ta 5 katlı 10 blok halinde projelendirilecek. Projenin mimari tasarımı Kuba Mimarlık tarafından yapıldı.

Alya markalı projelerin geniş ailelere hitap eden geniş daire seçenekleri bu projede de daha da iddialı olarak devam edecek.

Alya Grandis projesinde kat planları, sosyal alanlar ve projenin konumu

8 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek projede büyüklükleri 136 ile 372 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 kat planlarında 100 konut ve 8 ticari alan inşa edilecek. Daha önceki Alya markalı projelerde hazırlanan örnek daire uygulamasının bu projede de devam etmesi bekleniyor.

4 bin 272 metrekarelik peyzajlı yeşil alanı bulunacak olan projenin sosyal donatı alanları arasında; daireler tarafından rahatlıkla görülebilen çocuk parkı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, süs havuzu, yürüyüş yolu, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark alanlarının olduğu proje konum olarak okullara, hastanelere ve AVM’lere yakın bir lokasyonda bulunuyor.

Alya Grandis’te teslim tarihi, satış fiyatları ve ödeme planı

Konut teslimlerinin aralık 2019’dan sonra başlaması planlanan projede metrekare satış fiyatları ortalama 4 bin Lira seviyelerinde bulunurken konutların satış fiyatları da 520 bin TL’den başlıyor. Projede lansmana özel ilk 20 konutta yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkânı sunuluyor.

Alya Grandis projesinin bulunduğu bölge nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI