23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAkfen İnşaat’ın Bulvar Loft Projesi Prim Vadediyor

Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft Projesi Prim Vadediyor

Akfen Holding’e bağlı gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme şirketi Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Bulvar Loft projesi , 22 eylül perşembe günü İstanbul’da yapılan basına tanıtım toplantısının ardından resmi satışlara başladı. Akfen Holding YK Başkanı Hamdi Akın , Akfen İnşaat YK Başkanı Selim Akın , Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak , projenin mimari tasarımını yapan A Tasarım Mimarlık firmasından Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk ve firmanın tanıtım yüzlerinden Ekonomi Profesörü ve Köşe Yazarı Deniz Gökçe’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda söz alan Selim Akın , bu projenin de bölgedeki bir önceki projeleri olan İncek Loft’ta olduğu gibi teslim esnasında yüksek primi yakalamış olacağını ve Bulvar Loft projesinde de minimum yüzde 32 primin yakalanmış olacağını ifade etti.


 
Bulvar Loft Nerede
 
Proje , Ankara’nın Gölbaşı İlçesi sınırları içinde bulunan İncek ‘te , İller Bankası’na ait 37 dönümlük arsası üzerinde inşa ediliyor.
 
Bulvar Loft İletişim Bilgileri
 

Projenin satış ofisi , Ankara Gölbaşı’nda bulunan İncek mevkiinde , Kızılcaşar Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı  No:7A/1  adresinde bulunuyor. Proje ile ilgili olarak 444 83 38 telefonu arayabileceğiniz gibi ekli bilgi formunu doldurarak Emlakdream.com’dan da bilgi alabilirsiniz.


 
Bulvar Loft Hakkında Genel Bilgiler
 
37 bin metrekare arsa üzerinde 6 blok halinde projelendirilecek olan Bulvar Loft’ta 822 adet konut bulunacak. 1+1’den 5+1’e kadar değişen seçeneklerdeki dairelerin büyüklükleri  66 metrekare ile 350 metrekare arasında değişecek. Teslimlerin kasım 2018 gibi yapılmasının planlandığı Bulvar Loft’un sosyal donatıları arasında; kapalı yüzme havuzu , güneşlenme ve dinlenme terasları , basketbol & Boccia sahaları , fitness salonu , cep sineması , paten pisti , hobi odası bulunacak. Projenin ayrıca yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde yapılacak ticari ünitelerinde de eczane , kuru temizleme , banka şubeleri , restorantlar , kafeler , mağazalar hem proje sakinlerine hem de yakın çevrede yaşayanlara hizmet verecek.


 
Bulvar Loft Satış Fiyatları ve Ödeme Koşulları
 
Projede yer alan konutların satış fiyatları , lansman döneminde 290.000 TL ile 1.378.000 TL arasında değişiyor.

Bulvar Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel; 24 aylık ödeme planları sunuluyor. Akfen İnşaat’ın özel olarak geliştirdiği, ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebildiği 'FlexiLoft' çerçevesinde, Bulvar Loft müşterileri, yüzde 15 peşinatla başlayan, taksit , ara ödeme  blok ödeme miktarlarına kendilerinin karar verdiği, limitsiz esneklikte bir ödeme planına göre oluşturabiliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI