15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerAkfen Holding 41 yaşında..

Akfen Holding 41 yaşında..

Bu sene kuruluşunun 41. yılını kutlayan Akfen Holding'in etkinlikler kapsamında hazırlanan 'Akfenli Yıllar Odaları' büyük ilgi çekti.

1976 yılında Hamdi Akın tarafından küçük bir kazan atölyesi olarak temelleri atılan ve bugün ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan, Borsa İstanbul’da binlerce yatırımcısı olan dev bir holding olma başarısını gösteren Akfen Holding kuruluşunun 41. yılını değişik etkinliklerle birlikte kutluyor.

Hamdi Akın’dan 41. yıl mesajı

41. kuruluş yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Akfen Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın Türkiye’nin değerlerine bağlı azimli ve çalışkan genç nüfusu ile büyümesine devam ettiğini belirterek Akfen Holding olarak şimdi olduğu gibi gelecekte de yapılacak yeni yatırımlarla birlikte ülke ekonomisinin büyümesine katkılar sağlayacaklarını söyledi.

41 yılı özetleyen ‘Akfenli Yıllar Odaları’ yoğun ilgi gördü

Akfen’in 1976’da kuruluşundan 2017’ye 10’ar yıllık dönemlerini yansıtan 4 odada 4 profesyonel tiyatrocu o tarihlerdeki Hamdi Akın’ı canlandırarak odaları ziyaret edenlere o yıllarda şirketin faaliyetlerini anlatması yoğun ilgi gördü ve çok beğenildi. Odalarda ilgili dönemlerde kullanılan ofis araçları, o yılların mobilyaları, tablolar ve o dönemlerin televizyon kanallarında da Akfen’in hayata geçirdiği projelerin görüntüleri film şeridi olarak yayınlandı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI