22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAkacan Kent FEO Premium Girne projesi

Akacan Kent FEO Premium Girne projesi

KKTC Girne'de yapımı devam eden Akacan Kent FEO Premium projesinde satış fiyatları 81 bin İngiliz Pound'undan başlıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde inşaat, tekstil, enerji, eğitim, beyaz eşya, mobilya, araç kiralama gibi sektörlerde faaliyet gösteren KKTC merkezli Akacan Holding tarafından Girne Zeytinlik’te yapımı devam eden Akacan Kent FEO Premium Girne projesi 8 katlı 3 blok üzerinde 162 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen kat planlarında dairelerle birlikte penthouse seçenekleri de sunuluyor. 75 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerde satış fiyatları 81 bin İngiliz Pound’undan başlıyor. Ajda Pekkan ve Serkan Kaya da Akacan Holding vasıtasıyla Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı yapıyor ve her 2 sanatçının da bu projeden yatırım yaptıkları belirtiliyor.

Akacan Kent FEO Premium’un sosyal donatıları ve konum avantajı

Girne şehir merkezinde yapımı devam eden projede açık ve kapalı yüzme havuzu, spa & wellness, kapalı otopark, jakuzili teraslar ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Proje hastaneye ve üniversitelere yakın bir konumda bulunuyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yatırım nedenleri

KKTC’de faal durumda olan 22 üniversite bulunuyor. 15 üniversite için de yasal izinler alınmış olup kampüs inşaatları devam ediyor. Sayıları 94 bine yaklaşan bir öğrenci nüfusu var. Ayrıca sayıları 150 bini bulan geçici görevle adaya gelmiş (expat) yabancı uyruklu çalışan nüfusu bulunuyor. Girne’de faaliyette olan ve sayıları 40’ı bulan 5 yıldız ayarında otel var, 19 adet lüks otelin inşaatı da devam ediyor. Yılın 300 gününün güneşli geçtiği adada suç oranı sıfıra yakın. Modern yaşama ve huzurlu yaşama ortamı sunan adaya çevre ülkelerden de çok sayıda gelen oluyor. Tüm bunların yanyana getirilmesiyle birlikte KKTC’de gayrimenkul satın alma ve kiralamaları kârlı bir yatırım olarak değerlendirilebilir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI