27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAdanalı Emeklilerin TOKİ Konutu Sevinci

Adanalı Emeklilerin TOKİ Konutu Sevinci

14 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında başvuruları alınan konutların hak sahiplerini belirlemek amacıyla Serinevler Spor Salonu’nda noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Adanalı emekliler TOKİ’nin inşa edeceği konutlara yoğun ilgi gösterince salon dışına da ses sistemi kuruldu.

“Vatandaşımız TOKİ adını duyunca talepte bulunuyor”
 
Adana Valisi Mustafa Büyük kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti. Kazandığı güvenle TOKİ'nin projelerine ilginin arttığını ifade eden Büyük, “Vatandaşımız, TOKİ'nin adını duyduğunda süresinin bedelinin ne kadar olduğuna bakmaksızın talepte bulunuyor. Kura çekilişini gerçekleştireceğimiz konutlar, Sarıçam'daki alanda yapılacak. Bundan sonra da diğer bölgelerde de kentsel dönüşüm alanlarında ihtiyacı karşılayacak benzer uygulamaların yapılmasını talep ediyoruz. Bunun çalışmalarını da gerçekleştireceğiz.” dedi. Vali Büyük, TOKİ'ye projenin uygulanmasında destek olacaklarını kaydetti.

İkinci Etap Müjdesi
Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mahallesi'nde 532'si 2+1, 293'ü 3+1 şeklinde inşa edilecek ve 300'ü emeklilere verilecek konutların kura çekimi Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleşti. Vali Mustafa Büyük, "Herkesin bir ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuştuğunu biliyoruz. Bu konutlara talep beklenenden çok fazla oldu. İkinci etap konut çalışması için bakanımız beklenen müjdeyi verecek. İnşallah hepiniz başınızı sokacak konutlara kavuşacaksınız" diye konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI