23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleri3S Kale, Avcılar’ın en iddialı projesi 3S Firuze Konaklarını satışa sundu

3S Kale, Avcılar’ın en iddialı projesi 3S Firuze Konaklarını satışa sundu

3S Kale Holding’in Avcılar’da inşa ettiği 3S Firuze Konakları, bugün yapılan basın toplantısıyla 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
3S Kale Holding’in Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığı 3S Firuze Konakları, 28.000 metrekarelik proje sahası, 523 adet konut ve 45 adet mağazasıyla E-5 aksındaki en büyük proje olma özelliği taşıyor.

Avcılar’da seçkin bir yaşamın kapılarını açan 3S Firuze Konakları, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri içeriyor. Bölge için yatay mimarisi, ferah ve nefes alan tasarımıyla huzurlu bir yaşam ortamı sunan 3S Firuze Konakları’nda fiyatlar 370.000 TL’den başlıyor. Peşin ödemede yüzde 10 indirim; vadeli ödemede ise %20 peşin, firma vadesiyle 36 ay ve 0 faiz uygulanıyor. 3S Firuze Konakları’nda yaşamın 2018 yılının son çeyreğinde başlaması hedefleniyor.

 3 S Firuze Konakları’nın lansmanı projenin tanıtım filminin gösterimiyle başladı.
Ardından 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün konuşmada bulundu.
3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün, 3S Firuze Konakları’nın tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “3S Kale’nin yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçireceğimiz 3S Firuze Konakları’nın, Avcılar bölgesinde önemli bir cazibe merkezi olacağına inanıyoruz. Şirketimiz için de bir referans proje olacak 3S Firuze Konakları, hem yatırım hem de güzel bir yaşam fırsatı sunuyor. İster taşının güle güle oturun, ister güvenli bir geleceğe yatırım yapmanın huzurunu yaşayın!” dedi.

Alp Gürün, “3S Firuze Konakları, herkesi mutlu edecek merkezi ve rahat ulaşım özelliği, yemyeşil bahçeleri, sosyal imkanları, eşsiz göl manzarası ve özel mimarisiyle hayatınızdaki en önemli karar olmaya aday…” şeklinde konuştu.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Alp Gürün  gazetecilerin soruları üzerine şu konulara açıklık getirdi:
Projede yer alan 553 daireden 185 adet 1+1, 222 adet 2+1 daire, 100 adet 3+1 ve 16 adet 4+1 daire var.  1+1’ler 68 metrekare, 2+1’ler 111 ile 135 metrekare, 3+1’ler 170 ile 184 ile 195 metrekare arası nda bulunuyor.
3S Firuze Konakları’nda ön satış aşamasında yüzde 21’lik bir satış gerçekleştirildi.
Projede 370 bin TL’den başlayan fiyatlar 4+1’lerde azami 1 milyon 91 bin TL’ye ulaşıyor.
3S Firuze Konakları’nda 1+1’lerden ağırlıklı olarak öğrencilerin, yeni evli çiftlerin alacağı düşünülüyor.

Proje metrobüse 700 metre yürüme mesafesinde. İlerde yapılacak metronun 3S Firuze Konaklarının yakınından geçeceği hesaplanıyor.
3S Kale Holding bu sene 2 proje hayata geçirecek.
3S Kale Holding, Topkapı projesini 250 milyon TL yatırımla hayata geçirmeye hazırlanıyor.
3S  Holding’in 2017’de gayrimenkul tarafında Avcılar, Kadıköy ve Beylikdüzü projelerinden 311 milyon TL, yapı tarafında ise 43 milyon TL hasılat bekliyor.
3S Kale Holding gayrimenkul yatırımlarını  kentsel dönüşüm projesi.
3S Firuze Konakları projesinde KDV oranı yüzde 1
3S Firuze Konaklarının ardından 3S Kale Holding bölgede başka projeler de gerçekleştirmeyi hedefliyor.
3S Firuze Konakları ardından 3S Kale Holding sonbaharda Topkapı projesinin lansmanını gerçekleştirecek ayrıca henüz erken olduğunu düşündükleri Beylikdüzü projeleri var.
Proje 2018’in son çeyreğinde hayata geçecek.
3S Firuze Konakları’nda yer alan dairelerin  2 bin TL civarında kira geliri olması bekleniyor.


Zengin donatılar
3S Firuze Konakları’nda ortak kat bahçeleri Küçükçekmece Gölü’nün muhteşem manzarasını gözler önüne seriyor. 19.000 metrekarelik rekreasyon alanına sahip olan proje, ailenin küçük bireylerine hitap eden İlk Adım Parkı ve Macera Parkı’nın yanı sıra açık ve kapalı sinema salonu, yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzu, sosyal mekânları, zengin peyzaj alanıyla özlem duyulan mahalle kültürünü yeniden canlandırıyor. Akıllı ev sistemiyle donatılan proje, sakinlerine tamamen kendi kontrolleri altında kaliteli bir yaşam imkânı sunuyor.
 
Şehrin merkezinde bir yaşam
3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. 3S Firuze Konakları’ndan E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.
 
Avcılar Firuzköy'ün özellikleri
28.000 m² arsa üzerinde, yatay bir mimariye, geniş peyzaj ve zengin sosyal donatılarına sahip bir proje
3 adet blok üzerinde, 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklükte 523 daire ve 45 mağaza
Balkonlu mimarisi, 3,50 metre brüt kat yüksekliği, yere kadar uzanan pencereleri, geniş salonu, şık mutfak ve oda planlarıyla nefes alan, huzurlu bir yaşam ortamı
Küçükçekmece Gölü'nün keyifli manzarası & kısmi deniz manzarası

10” ekranlı ve görüntülü kapı interkom altyapısına uygun tasarlanan akıllı ev sistemi
Profesyonel site yönetimi, temizlik, çevre bakımı ve teknik servis gibi hizmetlerle kontrolünüz altında bir yaşam
Meydanlar, buluşma ve paylaşım alanları, çocuk oyun alanları, su öğeleri, üst bahçenin iki yakasını birleştiren yaya köprüsü, seyir terasından oluşan 19.000 metrekarelik rekreasyon alanı
1+1 evler için 1 araçlık; 2+1, 3+1, 4+1 evler için 2 araçlık kapalı otopark imkanı.

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI