16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleri3S Firuze Konakları Avcılar E-5 aksının en büyük projesi

3S Firuze Konakları Avcılar E-5 aksının en büyük projesi

İstanbul Avcılar'da 3S Kale Holding tarafından hayata geçirilecek olan 3S Firuze Konakları, Avcılar'ın E-5 aksındaki en büyük projesi olma özelliğini taşıyor. 3S Firuze Konakları projesi 40 bin 853 metrekare arsa üzerine kuruluyor. Üç bloktan oluşan projede 523 konut yer alıyor. 3S Firuze Konakları'nda 1+1 daireler 68 ila 73 metrekare, 2+1 daireler 115 ila 156 metrekare, 3+1 daireler 109 ila 203 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor.
Uygun ödeme fırsatlarının olduğu projede peşin ödemede yüzde 10 indirim; vadeli ödemede ise yüzde 20 peşin, firma vadesiyle 36 ay ve 0 faiz kampanyasıyla satılıyor.
Projede 1+1  daireler 370 bin TL den başlayan fiyatlarla, 2+1 :535 bin – 599 bin TL, 3+1 :793 bin TL den başlayan fiyatlarla, 4+1 :921 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Artılar
3S Firuze Konakları'nda göze çarpan ektra özellikler de olacak.
Projede evler akkılı ev sistemleriyle donatılacak. Dokunmatik ekran üzerinden yol trafik, hava durumu, site yönetimi ile mesajlaşma, güvenlik ikaz, güvenlikle görüşme, yangın alarm iletisi, su kaçak iletisi, evden çıkış modu ile buzdolabı hariç evin tüm enerjisinin kesilmesi, site girişi ve açık çocuk oyun alanlarını kameralardan izleme imkanı ile akıllı ev deneyimi sunulacak.
Yağmur suyunu depolayıp peyzaj alanlarının sulamasında kullanılıyor. Ortak alanlarda güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma elemanları kullanılıyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarını hizmeti sunuluyor.
3S Firuze Konakları'nda teslimler 2018 yıl sonunda gerçekleştirilecek. 45 dükkan hizmet vereceği projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor. Mimari tasarımı gereği ve ortak kat bahçeleriyle Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim olan 3S Firuze Konakları, 19 bin metrekare rekreasyon alanına sahip.

Donatılar
3S Firuze Kanakları'nın zengin donatıları bulunuyor. Küçükçekmece Gölü’nün keyifli manzarası & kısmi deniz manzarası bulunuyor. Görüntülü kapı interkom altyapısına uygun tasarlanan akıllı ev sistemi yer alıyor. Profesyonel site yönetimi, temizlik, çevre bakımı ve teknik servis gibi hizmetlerle kontrolünüz altında bir yaşamı bulunuyor. Meydanlar, buluşma ve paylaşım alanları, çocuk oyun alanları, su öğeleri, üst bahçenin iki yakasını birleştiren yaya köprüsü, seyir terasından oluşan 19 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip. 1+1 evler için 1 araçlık; 2+1, 3+1, 4+1 evler için 2 araçlık kapalı otopark imkanı yer alıyor.

Lokasyon
3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. 3S Firuze Konakları’ndan E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.
Detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki formu doldurun.

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI