27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleri3. İstanbul'un Grand Rezidans bloğunda lansman satışları başladı

3. İstanbul’un Grand Rezidans bloğunda lansman satışları başladı

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı tarafından kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir'de projelendirdiği 3. İstanbul projesinin Grand Rezidans bloğundaki dairelerde; 28 Eylül perşembe günü düzenlenen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmalarının ardından lansman satışları başladı. Projenin; büyük ilgi görmesi beklenen rezidans bloğunda satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  Ömer Saylık evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılan 3. İstanbul projesinin Grand Rezidans bloğunda satış fiyatları 299.000 ile 773.000 TL arasında değişen 140 rezidans bulunuyor. 2019 sonunda teslimlerinin yapılması planlanan rezidans dairelerin büyüklükleri 76 ile 252 metrekare arasında değişiyor. Grand Rezidans'ta lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılan projeden vadeli alımı tercih edenler için firma bünyesinde 60 ay vade farksız taksitlendirme imkânı bulunuyor. Banka kredisi kullanmayı tercih eden yatırımcılar için yüzde 5 peşinle ev sahibi olma fırsatı da ödeme planları içinde yer alıyor.

"Yabancıların ilgisi istihdamı artırıyor"

3. İstanbul'un lansman döneminde oldukça büyük bir talep aldıklarını belirten Akbal "Kanal İstanbul projesi de yanı başımızda inşa edilecek. Çok planlı bir bölgeden bahsediyoruz. Başakşehir'in en önemli projesi ise 3. İstanbul. Lansman dönemimizde büyük bir talep aldık. Grand Rezidans bölümü de bu projenin en önemli noktalarından birisi. Rezidans denince farklı olabilmek gerekiyor. Yönetimi ve işletmesiyle bu alanda farkı ortaya koyacağız. Başakşehir, büyüyen ve gelişen bir bölge. Başakşehir Spor Kulübü'nün en büyük sponsoru biz olduk. Kısa bir süre içerisinde son etap lansmanlarını da yapacağız. Yakın gelecekte Al Zamil grubuyla yeni projelerde birlikte olacağız. Bu da diğer firmalar için örnek bir ortaklık. Bu konsorsiyumların başarılı olması gerekiyor. Yabancıların ilgisi arttıkça hem istihdam, hem de değer yükseliyor" ifadelerini kullandı.

"Yüzde 20 prim sağladık"

Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık "Konya grubu olarak bu projede faaliyet gösteriyoruz. İttifak Holding'in grup şirketlerinden birisiyiz. Bu projede Adese ve Seha ile ortağız. Aralık 2016'da lansman yaptığımızda yatırımcıların önemini görmüştük. Geçen sürede ilk ve ikinci etapta yüzde 60 daireleri sattık. Satışa çıktığımız etaplarda yüzde 20 prim sağladık bugüne kadar. Bu rakam Başakşehir ve yatırımcılar için projemizin önemini bir kez daha gösteriyor. Başakşehir, tam anlamıyla bir ulaşım aksı. İstanbul'un çekim merkezi haline gelmesinin en önemli sebeplerinden birisi dev projeler" dedi. 

"2019 yılında teslim edilecek"

Grand Rezidans bölümü hakkında da konuşan Saylık "140 üniteden, 86 adet 1+1, kalanı 2+!'den oluşuyor. Bugüne kadar yaptığımız projelerde kaliteden ödün vermeden çalıştık. Şimdi sıra rezidans etabımızda diyoruz. Grand Rezidans bölümü 2019 yılında teslim edilecek. Lansmana özel Grand Rezidans'ta yüzde 5 indirim uygulayacağız ve fiyatlar 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor. Dairelerin metrekareleri ise 76 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor" dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI