22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut Projeleri3. İstanbul Projesinde Satışlar Kasım Ayında Başlıyor

3. İstanbul Projesinde Satışlar Kasım Ayında Başlıyor

Adese , Seha Yapı , Suudi Arabistanlı Alzamil Gayrimenkul ve Fuzul Yapı birlikteliğiyle kurulan ASAF İş Ortaklığı , ilk projeleri olan 3. İstanbul’u kasım ayında düzenleyeceklerini açıkladıkları basın toplantısıyla birlikte kamuoyuna tanıtarak projede satışlara başlayacak.
 
ASAF İş Ortaklığı’nın , Başakşehir Belediyesi’nden hasılat paylaşımı karşılığında kazandığı 115.847 metrekarelik arsanın üzerinde ilk etapta gerçekleştireceği proje olan 3. İstanbul’da geri sayım başladı. Projenin ilk etabı , arsanın 51.882 metrekarelik kısmı üzerinde inşa edilecek. İlk etabında 546 konut yapılacak projenin tamamında 1000’den fazla sayıda konut ve ve yaklaşık 12 bin metrekare inşaat alanında  ticari üniteler bulunacak. 134 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak projenin ilk etabında 2+1’den 5+1’e kadar değişen konut tipleri seçenekleri bulunacak.
 
3. İstanbul projesinde , satış fiyatları ve proje ile ilgili en doğru bilgiler, 15 kasım tarihinde yapılacağı açıklanan lansman toplantısıyla yatırımcıların bilgisine sunulacak.
 
2019’un ortalarına doğru teslimlerin yapılmasının tahmin edildiği projede sosyal donatılar olarak , kapalı otopark , yüzme havuzu , basketbol ve voleybol sahası , restaurant , yürüyüş yolları , çocuk oyun parkı , 7/24 güvenlik , fitness salonu bulunacak.
 
Kayaşehir 17’inci bölge inşaat alanına yaklaşık 500 metre uzaklıkta yer alan 3. İstanbul projesi bölgede Kardelen Sitesi'ne 700 metre, Nurettin Topçu İlköğretim Okulu'na 1 kilometre, Başakşehir Devlet Hastanesi'ne 2 kilometre, Sazlıdere Barajı'na 4 kilometre, Küçükçekmece Gölü'ne 8 kilometre uzaklıkta konumlanacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI