19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriZekeriyaköy’deki Köy Projesinde “0” faiz, 36 ay vade seçeneği!

Zekeriyaköy’deki Köy Projesinde “0” faiz, 36 ay vade seçeneği!

Köy Projesi Siyah Kalem ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla, Zekeriyaköy'de  hayata geçiyor.  İstanbul’un tüm merkezlerine yakınlığı ile şehrin içinde yalın ve pozitif bir yaşam vaad eden proje, 3. Havaalanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan yakınlığı ile İstanbul’un tüm merkezlerine kolay ulaşım imkanı sunuyor.

KÖY’de, Kilyos ve Belgrad ormanının yanı başında doğayla iç içe huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Sosyal donatı alanları

3-4 katlı yapıların olacağı Siyahkalem Köy projesinde yürüyüş yolları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Köy Projesi nerede?

Yemyeşil coğrafyası ile doğa içinde rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih edeceği Zekeriyaköy Konut Projesi, lokasyonu ile de kolay ulaşım olanağı sunuyor. Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve yeni açılacak olan 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede bulunan proje, Maslak’a da 13 km İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne 20 dk mesafede yer alıyor.

Köy Projesi fiyatları

2017'de teslim edilecek olan dairelerin lansman fiyatları 550 bin ile 5 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. 1+1 daireler 550 bin lira, 2+1 daireler ise 700 bin liradan başlarken, 3+1’ler 1 milyon 29 bin lira.

KÖY projesinden konut alabilmek için dilerseniz yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ya da yüzde 50 peşin, kalan kısmı ise “sıfır” faizle 36 ay vade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Emlak Konut GYO güvencesiyle 467 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine inşa edilecek, yaklaşık 1.000 konutluk gayrimenkul projesinin 4 yılda tamamlanması planlanıyor. 

Köy projesi İletişim:

Web: www.koy.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI