28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerYou Club Concierge hayatı kolaylaştıran çözümler!

You Club Concierge hayatı kolaylaştıran çözümler!

Organizasyon, lüks kiralama hizmetleri, reklamcılık ve yayıncılık alanlarının yanı sıra internet hizmetleri, turizm, yat ve gayrimenkul sektörlerinde 10 şirketinyer aldığı You Group markasının bir iştiraki olan You Club Concierge, ofis ve rezidans projeleri için “concierge” hizmetleri veriyor. Proje alanının içerisinde kurulan “Concierge Desk”ile 7/24 concierge destek ekibinin verdiği hizmetleri alan proje sakinleri, yaşam kalitelerini You Club Concierge ile arttırıyor.

Herkese ayrı çözümler…

You Club Concierge firması tarafından sunulan concierge hizmetleri beş farklı modele dayanıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre tercih yapacakları beş hizmet modeli içerisinde; resepsiyon ekibi, çağrı merkezi, mobil uygulama, web sitesi ve akıllı ev uygulamaları yer alıyor. Resepsiyon hizmetine gerek duyamayan ama 7/24 çağrı merkezinden destek almak isteyen müşteriler, You Club Concierge firmasının tecrübeli çağrı merkezinden hizmet alıyor.  

You Club Concierge, rezidans ve ofis projeleri için concierge hizmeti sunmuş olmasının yanında, oteller ve kurumsal firmaların müşterileri içinde ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. İstanbul, İzmir ve Bodrum merkezlerinde olmak üzere üç ofise sahip olan firma, anlaşmalı olduğu, hizmet ağıyüzlerce ülkeye uzanan dört global concierge firmasıyla müşterilerine dünyanın her yerinde hizmet veriyor.  

Ayrıcalıklı hizmetler…

8000’e yakın ve birçoğu global ölçekte olan tedarikçi zinciriyle çalışan You Club Concierge, müşterilerine dünyanın her noktasından istediklerini getirebilme imkanı sunuyor. Proje sahipleri, araç muayene hizmeti, gıda alışverişi, sürücü kiralama, havalimanı transferi, özel organizasyonlara VIP giriş hizmeti ve daha birçok prestijli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlıyor.

(Milliyet)

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI