23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriYeşil ve mavi Merkez Zekeriyaköy projesinde buluştu. Teslime üç ay kaldı!

Yeşil ve mavi Merkez Zekeriyaköy projesinde buluştu. Teslime üç ay kaldı!

Denizle ve doğa ile iç içe bir hayat sürmek isteyenler için Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. İstanbul’da denize girilebilen nadir yerlerden biri olan Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta yer alan Merkez Zekeriyaköy, tertemiz havası ve yeşilin her tonunu barındıran doğasının yanı sıra merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

Teslime üç ay kaldı

Merkez Zekeriyaköy’ü konforlu, güvenli ve huzurlu bir yaşam arayanlar için inşa ettiklerini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Üç ay sonra inşaatı bitirerek teslimlerine başlayacağımız projemizde çok özel koşullarla ev sahibi olunabiliyor. Uyguladığımız kampanya sayesinde sadece yüzde 5 ön ödeme yaparak, peşinatı teslime ötelemek mümkün. Bunun yanı sıra peşin ve banka kredili ödemelerde konut alıcısına fiyat avantajı sunuyoruz” dedi. Gür, projeden ev almak isteyenlere banka kredili ödemelerde, piyasa koşullarının altında oranlarla vade imkanı sunduklarını söyledi.

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy’de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy’de, 140 metrekare büyüklüğünde balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra 176 metrekare ile 200 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe dubleksi daireler bulunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 binliradan başlıyor.

Çocuklar güven içinde

Merkez Zekeriyaköy’de Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy’de Fitness Club’ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçelerine yer verildi. 

Beş adımda at binme keyfi

Merkez Zekeriyaköy’ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul’un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy’de yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI