19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerYeşil Residence Muğla'da satışa çıktı

Yeşil Residence Muğla’da satışa çıktı

Marmaris Yapı tarafından iki etapta projelendirilen ''Yeşill Residence''  doğa ve yeşillikler içerisinde yeni bir yaşam tarzını modern mimari eşliğinde sunuyor. Doğa ve lüks kavramlarının bir arada olduğu, ''Yeşill Residence '' ,10.546 m2 lik alan üzerinde konumlandırıldı.Şehir karmaşasından uzak ama şehir merkezinde yaşamak isteyenler için iyi bir fırsat sunan projenin arka tarafı çam ormanlarıyla çevrili. 

Muğla'nın en özel lokasyonunda yer alan proje, (Yayla yolu üzeri, Çıraklık okulunu geçince, Zeytinlik yanı) aynı zamanda alışveriş merkezlerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor.

Doğa içinde residence 

Standartların en üst seviyelerde tutulduğu projede doğa içinde residence ayrıcalıkları sunuluyor.  Yarı olimpik yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları(sauna ve fitness merkezi), oyun parkı ve kafesi  keyifli bir yaşam imkanı sunarken; kapalı otopark ,bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi  ile 7/24 güvende olmanız sağlanacak.

Geniş yeşil alanlara sahip projenin ilk etabı altı bloktan oluşuyor.Toplam 112 daireden oluşan ilk etapta daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Daire metrekareleri ise  89m2 ile 191 m2 arasında değişiyor.

Lansman öncesi avantajlı fiyatlar 

 2+1 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Yeşil Residence iletişim

www.marmarisyapi.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI