19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriYeşil Kuşak Evleri'nde 120 ay vade imkanı

Yeşil Kuşak Evleri’nde 120 ay vade imkanı

Sistem Grup'un Gaziemir'de hayata geçirdiği Yeşil Kuşak Evleri lokasyonuyla dikkat çekiyor. Toplam 82 daireli, 4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri olan Yeşil Kuşak Evleri Gaziemir’de, İlçe merkezine yürüme mesafesinde yükseliyor.
 
Yeşil Kuşak Evleri -Gaziemir projesinde 60 ay – 0,82 oranıyla konut kredisi kullanma imkanı, 120 aya varan vadelerle ödeme ve avantajlı nakit ödeme fırsatlarıyla satışlar devam ediyor.

 

Sosyal donatı alanları

 
4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri, doğalgazlı yerden ısıtma sistemi, mantolamalı yüksek ısı yalıtımı ve ileri teknoloji farkıyla, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, oturma bankları ile dinlenme alanları, Fitness salonları ve Saunalarıyla zinde kalacağınız, kapalı ve açık otopark imkanı olan, peyzaj ve ağaçlandırma ile çevre düzenlemeleriyle ise yeşil bir doğa içinde yaşama konforunu sizlere sunuyor.

 

Yeşil Kuşak evleri nerede

 
Yeşil Kuşak Evleri Gaziemir’in merkezi olan meydana yürüyüş mesafesinde, bankalara, semt pazarına, hastaneye, okullara oldukça yakın bir konumdadır. Ayrıca Optimum – Metro – Kipa – Migros – Tansaş AVM’ lerine, yeni yapılan İzmir Fuar Alanına olan ulaşım kolaylığı farkıyla ve şehir merkezi, otoban, toplu ulaşım araçlarına yakın konumda bulunuyor.

 

Yeşil Kuşak Evleri'nde fiyatlar

Yeşil Kuşak Koru Evleri'nde 3+1 daire fiyatları 235 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. 120 aya kadar vade yapılabileceği gibi, nakit ödemelerde indirim imkanı da bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI