19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleri'Yenitepe' Kadıköy'de hayat buluyor

‘Yenitepe’ Kadıköy’de hayat buluyor

1.100 konut bulunan proje, 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Yenitepe Kadıköy’de her ihtiyaca cevap veren 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut. Projede daire büyüklükleri ise 67 ila 250 metrekare arasında değişiyor.

1+1 daire fiyatları 435 bin TL olan projede 2+1 direler 616 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yenitepe Kadıköy ödeme planı

%50 peşinat verildiği taktirde kalan konut bedelini firma bünyesinde 30 ay 0 faizle taksitlendirmek mümkün.

Yenitepe Kadıköy sosyal donatıları

Kafe, dinlenme alanları ve özellikli terasları ile her yaştan sakinin bir araya gelebileceği alanları da içeren projenin sosyal tesislerinde yaz-kış kullanıma uygun kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, dinlenme ve vitamin bar alanları da yer alıyor. Sakinlerine tüm ihtiyaçları için market, kuaför, kuru temizleme ve restoranları içeren ticari ünitenin sunulduğu “Yenitepe Kadıköy” ayrıca, bölgedeki tüm üniversite, hastane ve AVM’lere yakınlığı ile de merkezi konumunun tüm avantajlarını yansıtacak.

Yenitepe Kadıköy nerede?

Kadıköy’de yaşamanın tüm avantajlarını barındıran proje, Anadolu yakasının en merkezi lokasyonlarından birinde yer alyor. Konutların çoğunluğu boğaz, tarihi yarımada, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip olacak. Asya-Avrupa geçiş noktasında köprülere ve tüm bağlantı hakim, toplu taşıma araçlarına çok yakın olan kolay erişilebilen konumuyla ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor. D100 karayoluna çok yakın bir mesafede yer alacak projede toplu taşıma ile rahat bir şekilde ulaşılabiliyor.  E-5 Karayolu ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Marmaray ve 2015 yılında açılacak Avrasya Oto Tüneli’ne çok yakın bir noktada yer alan Yenitepe, ulaşım açısından çok merkezi bir noktada bulunuyor. Bu bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptırdığı şehir planında dairesel tramvay hattı ve finiküler hattı da mevcut. Bunların yanı sıra, metro ve metrobüs gibi ulaşım araçlarına yürüyüş mesafesinde.

Yenitepe Kadıköy iletişim

444 4 616

www.yenitepe.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI